- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly Plus 1 relével
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
-
LOGOUT
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
madle
őstag
válasz
viperabácsi #89345 üzenetére
Nekem tökéletesen, figyelj, ha olyan helyen használod, ahova tényleg kell, akkor nincs miről beszélni, meg kell venni az eredetit, én úgy voltam vele, hogy egy 160.000 Ft-os telefonnál nem fogok szórakozni eBay-es tokokkal, hogy majd jól beáztassam.
Munka, horgászás, Off-Road, motorozásra mindenre használom, ha van rajta egy réteg sár, akkor hazaérek és betolom a tus alá. A telefon meg a megvétele óta ebben van, befóliázva.
Nagyon jó tok, nekem ez nélkülözhetetlen a telefonom mellé. Tökéletesen zár, és az ujjlenyomat olvasó is tűrhetően működik rajta. Ha piszkos vagy vizes persze nem. De ezt nem is várom el tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest