- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
B-L-A-C-K
titán
Érdemes bizonyos időközönként újraindítani a telefont?
Nem muszáj, de ha érzed nem úgy működik ahogy illene akkor néha azért érdemes. Nem tudom tudod e de a Home + Power gombos újraindítás az a bent ragadt dolgokat is kiszedi, míg a sima Power gombos nem.
A kijelző nem karcálló ezt tudnod kell, sőt nem nehéz megkarcolni. A fólia témáról meg van az egyik oldal aki ellenezi, van a másik oldal aki Isteníti. Én az utóbbiba tartozom, nekem mindig fóliázva volt, mivel bármilyen véletlen helyzet adódhat hogy megkarcolódik, a fólia meg ugye ezt nagyrészt megvédi (persze ha leejted vagy nagyobb ütés éri akkor nem). A fólia gyűlölők szerint sokat ront a képminőségen, és a tapintásban is. Én ilyeneket nem tapasztaltam soha, sőt nem annyira maszatolódik fóliával a kijelző. Szóval én ajánlanám, még akkor is ha végig tokban tartod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen TV-t vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Suzuki topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 12/512GB! Gyári független SES vásárlás 2028.02.13. Samsung jótállás
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- MSI CYBORG 15 A13V
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged