- GAI: Poor Volta...
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
markknight #313004 üzenetére
Nem bírja abbahagyni, most is kifejezetten kértem ne foglalkozzon velem, megint berakott egy kioktatást.
Továbbra sem érted, nyilván adja magát a viszonyítás és természetes kérdezik "lehet ezt és azt úgy mint Androidon?" ezzel nincs baj, elmondjuk lehet, nem lehet, máshogy lehet, workarounddal lehet, próbálunk miérteket megválaszolni mire gondolt az Apple, aztán erre a normális válaszol úgy rendben érti, a kötekedő meg leáll iOS-t "szentségelni" hívőzni, fanboyozni. Neked is meg kellene tanulni "földön hagyni" a témát, mert ha valaki új azzal érkezik ide számára elfogadhatatlan XY funkció nincs itt, ami Androidon alap (mondjak egy példát T9 tárcsázás), akkor teljesen jogosan merül fel a javaslat, hogy akkor használjon Androidot. Ennyit nem tudsz elviselni, ezen borulsz ki?
(hogy nincs már Windows Phone alternatíva az komoly részben a Google sara)Vicces itt oktatsz tanuljak meg lapozni, amikor eleve úgy indult te szóltál bele amit másnak írtam, amikor én már megtettem veled lapozzunk, de még mindig folytatod tovább. Tehát akkor ismét mondom: ne foglalkozz velem, ha csak indulatból tudsz írni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Summer Game Fest 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bestbuy játékok
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged