Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- janacsi: Kasztrendszer?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
-
LOGOUT
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
golfvariant
aktív tag
válasz
Tsebacsi #302059 üzenetére
Azt meg úgy érzem te nem fogod fel, hogy tök jó hogy le van irva, hogy bekapcsologomb megnyomására elutasítja a hívást, de az agyadig nem.jut el az a probléma, hogy nem csak a bejövő hívást utasitja el, hanem a folyamatban lévő hívást is megszakítja.
Idejöttem tanácsért, kerdeztem, leirtam a tapasztalatokat. Erre csak azt tudod momdani ha nem tetszik használj mást...Te minden nap ugyan azt a kaját eszed, egy recept alaján elkészítve?
Ha azt mondják hogy fúú de jó a másik, akkor nem kóstolod meg?
Van étel ami bejön, van ami nem, de lehet csak rosszul van elkészítve. Tanácsért jöttem ide, de úgy látom a kiszolgálás úgy tűnik a farkastól bűzlik
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Black Titanium - Használt, karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iPhone 11, fekete, 128GB
- Samsung Galaxy A szériás készülékeket FELVÁSÁROLOK!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest