- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Zoli0726: 4670K delid: megérte
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szotyika77 #224945 üzenetére
én egy ilyen huaweit használok
-
user12
őstag
válasz
Nekünk Panasonic RP-NJ300BE van, de ezt már nem lehet kapni. Ez [link] az utódja, szerintem jó füles.
Hangminőség teljesen jó (zenehallgatásra is), mikrofonja jó. Korrekt az üzemideje is, ha jól tudom hetente egyszer elég tölteni és napi használatban van zenehallgatásra, telefonálásra is. -
sethi
senior tag
válasz
Jlab jbuds air executive nagyon jó, és normális árban van
-
válasz
Nekem ilyenem van:
JBL Tune T110BT
Elégedett vagyok. -
válasz
A megfizethető(bb) kategóriában szerintem a Blitzwolf drágább fülesei elég jók,max a mikrofon az ami a gyenge pontjuk (minőségben),már ha telefonálásra is használnád.
Itthonról rendelve egy Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 is jó vétel lehet a maga 23e forintos árával.
Persze ezeken kívül van egy csomó alternatíva,de azokat nem ismerem ezért ajánlottam a fenti 2 márkát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- HÚSVÉTI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest