Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz telefonmágus #235973 üzenetére
Addig amíg kártérít, ha valami beüt véletlen, simán...
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
TechN7ne
nagyúr
válasz telefonmágus #236169 üzenetére
Ez is szerencse kérdése ,gyártósoron épp milyen akksi kerül beléjük.
i12 nél is ez a helyzet ,sokan panaszkodnak nekem meg másfél nap simán ,ha odafigyelek meg is van a 2nap is. -
TechN7ne
nagyúr
válasz telefonmágus #236363 üzenetére
Hopp ,még egy bontatlan usb c kábel ,kép ereéig előlett véve
Ez aztán a környezett védelem[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz telefonmágus #236472 üzenetére
Mert repedt a kameraüveg és azt nem cserélnek csak komplett telót
Ja, igen, efölött elsiklottam az eredeti hsz-ben.
Mert közben örülök, hogy túljutott a csomagom a feuchti bermudán.(#236473) tasiadam: telefonmágus meg is válaszolta neked.
[ Szerkesztve ]
-
tasiadam
veterán
válasz telefonmágus #236477 üzenetére
Nem en hasznalom. En csak vettem neki. De vicces akkor is az uveg repedes es a faceID hianya
Boldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
-
Thewent12
aktív tag
válasz telefonmágus #236625 üzenetére
Jo is lenne 420, tehat fix vonatkozni kell ra a harom evnek.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz telefonmágus #236836 üzenetére
HUTCHDB írta úgy emlékszem korábban, hogy neki olyan van vagy volt.
-
Zozo0525
őstag
válasz telefonmágus #236849 üzenetére
Allitólag a vodanal lesz.
-
tuzpenge
őstag
válasz telefonmágus #236849 üzenetére
A vodánál már ezek szerint van e sim????
Mert akkor azonnal intéztetem a céggel hogy igényeljenek egyet nekem, hogy a telenoros sajátot bepattinthassam és ne kelljen 2 telefont cipelnem....ˣ
-
tuzpenge
őstag
válasz telefonmágus #236862 üzenetére
Ó pedig már fellelkesültem hogy a voda már be is vezette, mert állítólag ott lesz végre idén. De hogy mikor???? Akkor ezek szerint nem most.
[ Szerkesztve ]
ˣ
-
törölt tag
válasz telefonmágus #236862 üzenetére
Jóban vagy a kínaiakkal?
-
félisten
-
CrAzY88
aktív tag
válasz telefonmágus #237314 üzenetére
Nekem a Mini jött Svájcban olyan pici dobozban, hogy mondom véletlenül tokot rendeltem volna
persze aztán leesett hogy nincs +1 töltő fej, +1 füles teljesen feleslegesen
Mert hát a töltés megoldható csilió1 itthon kallódó kábellel meg töltőfejjel, AirPods-ot már réges-régen megvettem, ráadásul ami maradt füles az Xr után, úgysem megy tovább higiéniai okokból.Lexus IS 300h (XE30), iPhone 12 Mini, Apple watch U2, M1 Air, iPad 11 Pro 2020+Magic Keyboard, Apple TV 4K, Sony A8
-
TechN7ne
nagyúr
Szép ,olyan mint egy refurbished
-
CrAzY88
aktív tag
válasz telefonmágus #237317 üzenetére
Ezt speciel elfelejtettem.
Ha eladod a telefont, füles marad nálad. Szóval fülesed mindig lesz. A töltőnél ugyanaz, csak nem higiéniai okokból. Minek balhézták ki ezt a franciák? Vagy ők dugdossák egymás fülébe?Szerk: ahogy nézem, valamivel vastagabb is a doboz)
[ Szerkesztve ]
Lexus IS 300h (XE30), iPhone 12 Mini, Apple watch U2, M1 Air, iPad 11 Pro 2020+Magic Keyboard, Apple TV 4K, Sony A8
-
Tibee86
nagyúr
Uhh nagyon menő, szép munka, gratula!!
-
ajapi
tag
válasz telefonmágus #237416 üzenetére
9 jegyű, de csak 8 fér oda. (Úgy gondoltam, hogy az ott lévő, és felülírgatatlan +36 miatt.)
-
bigdady
nagyúr
-
Steelers
senior tag
-
Sefter
veterán
válasz telefonmágus #237545 üzenetére
Gondolom hamarosan offolnak...
[ Szerkesztve ]
Psn ID: sefter_hun
-
TechN7ne
nagyúr
válasz telefonmágus #237553 üzenetére
Köszi!
Igen beugrott ,bármit vásároltam az Alza-ban ,blokk és a számla is olyan nyelven van...
-
domerator
veterán
válasz telefonmágus #237545 üzenetére
Elárulhatnád, hogy melyik az, hogy esetleg megóvj pár embert a bajtól, ha összeszakad a cég...
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
Zozo0525
őstag
válasz telefonmágus #237548 üzenetére
akkor ki?
-
hdenes97
csendes tag
válasz telefonmágus #238272 üzenetére
Küldtem privátban! Köszi
-
HARDVERAPRÓD
válasz telefonmágus #238274 üzenetére
Szia.
És ha megkérdezhetem miért, mármint pont most jártam így csak én 12W-os eredeti? töltővel, ahogy a fórumtárs. Az ügyfélnél ment 1-3 napot. Most a 4. volt nálam kb 2 hétig tesztelteltem (telefonnal 2 db xs-el), azzal hibátlan volt. annyi hogy ő ipad-et töltött vele, de ugye annak mindegynek kellene lennie.
Miből derül(het) ki hogy amit erdetinek adnak el az mégsem az, még az usb résznél volt sorszám is stb, hivatalos (nagyker) helyről véve.
Köszönöm segítséged.[ Szerkesztve ]
-
HARDVERAPRÓD
válasz telefonmágus #238284 üzenetére
Rendben értem, esetleg képet raknál fel mindkettőről, bejelölve a "turpisságokat" Ha ide nem szeretnéd, privátba is jó, mert én is inkább azon vagyok, hogy eredetit veszek, még ha drága is. Viszont nem biztos, hogy fel is ismerem azonnal. ahogy most sem, hisz azért az ember csak bizhat egy nagykerbe, ezek szerint nem.
-
hdenes97
csendes tag
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz telefonmágus #238284 üzenetére
Ha beteszed egy hsz-be alaposan leírva, hogy mit kell nézni, szívesen beteszem az összefoglalóba a hsz linkjét, nagy segítség lenne a fórumozóknak és segíthetne a piac tisztulásában is.
-
Dewo
aktív tag
válasz telefonmágus #238491 üzenetére
Igaz,most kell venni. Mert szerintem majd vissza megy az ára idővel.
A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen.
-
SharpSA
veterán
-
tothjozsi96
addikt
válasz telefonmágus #238491 üzenetére
Azért nézd meg hogy Hardverapró-n milyen kommentek jönnek ezek az olcsó termékek alá.
Igaz, csak egy ilyen hirdetést láttam de nem is keresgéltem nagyon. Refurbished termékek és hasonlók, persze kinek mi, azt se mondom hogy az összes termék az amit árul az eladó, de én mindig úgy gondoltam hogy csodák már pedig nincsenek.#238492 icecave
De ne már, mármint elméletileg ez egy prémium termék és mégis mindig van vele valami.
Jövőhéten megpróbálom a szervizt, így hogy jelenleg nem produkál hibát például most így nehéz lesz, de van screenshot-om például erről a 72-20%-os dologról, viszont ez sem elég szerintem, mert simán mondhatják azt hogy márpedig nem tettem vissza a töltőtokba, tehát nem tudom bizonyítani hogy benne volt.Amúgy ez lehetséges, én folyamatosan övtáskában hordom, ott mozog azért rendesen.
De most erre is mit mondjak, gagyi?Megpróbálom a garanciáztatást, hogyha nem sikerül akkor túladok rajta.
Tényleg ritkán lenne rá szükségem de szinte folyamatosan cserben hagy.
Mutattam a screenshot-ot, 72-20%-on volt tegnap este úgy hogy előtte 3-4 órával használtam és ekkor az asztalon volt a töltőtokban, tehát fel kellett volna töltenie és az egyik fele nem töltött fel. Ami érdekes hogy csak kinyitottam a töltőtokot de nem csináltam vele semmit, csak felnyitottam hogy mutassa a telefon hogy hány százalékon áll.
Reggelre 80-80%-ra töltötte fel magát, ezt se értem..
Azért nem értem mert reggel 7 órakor néztem rá, tehát hogyha optimális aksi töltésről is lenne szó, nem értem miért állt meg 80%-on.. Ez is "csak" azért zavar mert hogyha épp hazamennék szüleimhez, cirka 5 óra vonatozás, akkor oda ez a 80% sajnos kevés.#238493 CrAzY88
Nem tisztítottam meg. Azért nem mert nálam sok hibajelenség volt, de tényleg, nem egy nem kettő és én már nem ebben látom a hiba okát hogy megtisztítom az alját úgy hogy ráadásul nagyon ritkán is használom. -
Thewent12
aktív tag
válasz telefonmágus #238498 üzenetére
75-ért vettem egy éve hivatalos helyen, szóval az a 65 sem valami bomba ár
-
Thewent12
aktív tag
válasz telefonmágus #238505 üzenetére
De nem mindegy, hogy 1 vagy 2 év garid van
-
Thewent12
aktív tag
válasz telefonmágus #238507 üzenetére
“Az érintett eszközök gyártása 2020 októbere előtt zajlott.“
“Ez a világszerte elérhető Apple-program nem hosszabbítja meg az AirPods Pro jótállási idejét.”
-
CharlieDrop
veterán
válasz telefonmágus #238495 üzenetére
65 alatt pró? Hol?
bakker most vettem egy hónapja simát, mert 80 alatt nem volt pro
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
atirag
őstag
válasz telefonmágus #238548 üzenetére
Azért voltam csak kíváncsi mert aki ilyenekben gondolkozik akkor annak fontos mennyibe kerül . Legalábbis többnyire. És ebből a hármasból az xr a legolcsóbb és csak az éjszakai felvétel hiányzik. Azon kívül viszont hozza az iphone érzést "rentábilis" áron.
És a hétköznapi tudásban mint akku és fényképezés abban azért az xs viszi a bronz érmet
Természetesen ha nem gond a méret és a káva mérete. -
kchris78
veterán
válasz telefonmágus #238565 üzenetére
mi kell ehhez nagy havidij?
-
Norbi.
őstag
válasz telefonmágus #238921 üzenetére
Láttam amit beküldtél Viber csoportba, nem hiszem, hogy annyira megrengetné a piacot.
-
lugosi
MODERÁTOR
A közleményben azt írták, hogy hamis eszközök, nem?
-
Tibee86
nagyúr
Bakker, hogy fogok így a boltok parkolóiban vagy autópálya pihenőn jó árasított "tutieredeticsakbenzinrekellazértolcsóbb " tesóktól telefont venni.
-
sethi
senior tag
válasz telefonmágus #238964 üzenetére
De apple id-ről volt szó. Az kell minden esetben
-
sethi
senior tag
válasz telefonmágus #238975 üzenetére
Nem tudtam, köszi az infót! Most váltottam xs-ről 12Prora, az aktiválásnál kérte az apple ID-t, beírás után szépen mindent áthúzott és ott folytattam ahol az xs-el abbahagytam
-
anderledani
őstag
válasz telefonmágus #239123 üzenetére
Akkor Telenorral miért megy? Vagy ott van az hogy sosem érik utól a letiltott készülékeket IMEI változás (pl garis csere) után?
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
kchris78
veterán
válasz telefonmágus #239131 üzenetére
de legalabb visszavette...
-
bigdady
nagyúr
válasz telefonmágus #239139 üzenetére
Ráadásul a kártyás csonagosoknál is És COVID idején csak személyesen lehet bemenni...
-
kchris78
veterán
válasz telefonmágus #239139 üzenetére
a brutal arat olcsonak vagy draganak erted? 12promaxon en azt latom hogy 380 folott el is lehet felejteni az eladast.
HA nincs papir lehet Tkom fuggo, ez kockazat ES most bejott az hogy ezen az aron ha okosba behozott a telo akkor 3 ev gari amirol lemondhat az ember... Ezeknek arcsokkento hatasuk kell legyen kulonben keves ember van aki megveszi...[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz telefonmágus #239348 üzenetére
Nem írtam ellenkezőt, mondjuk az is meglep, hogy milyen akksi javítás lehetett amire adtak a végén csereeszközt.
-
Tonyo
őstag
válasz telefonmágus #239434 üzenetére
Cégre vettem.Itt van a kezemben a garanciajegy, 3 év. Azt hogy mit kezd a 2. és 3. évben az nem érdekel, majd megoldja. Az üzlet eltérhet pozitív irányba a törvénytől.
-
anderledani
őstag
válasz telefonmágus #239729 üzenetére
“A vásárlási dátum nincs igazolva
A hivatkozást követve frissítse a termék vásárlási dátumát.”
ezt írja, ilyenkor mi van?
nincs számlaiPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
HARDVERAPRÓD
válasz telefonmágus #239982 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest