Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
buci30
addikt
válasz Gsx-rr #94268 üzenetére
Köszi😎 Igaz ugy kezdtem nem eBay es hasonló hanem magyar oldal!
Mindegy mar megvan végső döntés maradt a YooBao Elfin az legalább tudom, h megbizható márka
Délután mar tesztelem is!Köszönöm a segitsegeket!
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
Edi77
őstag
-
addikt
-
madgie
titán
-
xors
senior tag
válasz Gsx-rr #94906 üzenetére
madle
nederlanden
samgar
Köszönöm a véleményeket Meglátom, hogy állok anyagilag meg lesz -e valami akció esetleg, de gondolom az itteni hardveraprós ajánlatoknál nehéz lesz jobbat találni. A 6 hátán lévő antennáktól még így képek alapján picit félek, de majd megnyomkodom valahol élőben, úgy azért gondolom más. De ha már az ember egy havi fizetést ad egy telefonért, akkor azért legyenek elvárásai szerintem.
Jelenleg az 4s -el sincs sok bajom, el lennék vele még, de családban pályáznak már rá. Meg azért az iOS 8 már kicsit döcögősebb rajta mint ahogy anno a 6 futkorászott rajta. -
TechN7ne
nagyúr
válasz Gsx-rr #94909 üzenetére
Vannak dizájnos szilikon tokok (ízlések és pofonok),amik esetleges balesetnél azért mégis megvétheti a készüléket,fóliát is rakatok rá,így biztonságosabb lesz számomra,meg persze a készülék is szép állapotban marad.
Köszöntem azért!
Szerk.: Sztem azért egy teljesen átlátszó minőségi tokban egyáltalán nem veszti az általad említett kinézetét.
[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
válasz Gsx-rr #94909 üzenetére
Ha én hatost vennék (nem titok, akarok majd egy refubot jövő nyáron - már ha Ive nem tol be több kokót az iOS 9 designolásánál) azonnal dobnék rá tokot. Nagyon jól néz ki elölről, de az a hátlap...
Tegnap próbáltam a simát és a Plus-t is, szvsz egyik se nagy. Mondjuk én 5"-os droidról jövök, onnét meg szép hogy nem az... de a sima elég közel van a tökéletességhez szvsz, még pont az a méret amin tudok egy kézzel gépelni.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Zjunior
veterán
válasz Gsx-rr #94941 üzenetére
Fél méterről ejtettem le i6-t kutya baja...
Te ezek alapjan formalsz velemenyt?
Ipad air 20cm rol leesett ketterepedt a kijelzo maskor meg 1 meterrol leesett semmi bja nem volt...ez szerencse kerdese is, mire esik hogyan...
Mivel vekonyabb torekenyebb, de ha dobalni kell akkor van eladó kövem.[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
nederlanden
senior tag
válasz Gsx-rr #94944 üzenetére
Na rajtad sem lehet kiigazodni.maradjunk annyiban,h zavaros....
Mondom egy hajszálkarc nincs rajta (i6 fekete) 2hó után,kb.8-szor eset ki zsebemből kocsiban az ülés közé a vas sinekre koppanva,..ugyanennyitől nem az i5,hanem az5s tiszta karistolás volt.
Sima 5 élezveszély volt kopás terén"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
Tibee86
nagyúr
-
tekoteko
tag
válasz Gsx-rr #96508 üzenetére
Nem értem ezt a i5-öt tölti i6-ot nem dolgot.
Kb 350mA-tól indul a töltés i5ön és i6on is... / GOOGLE /
Persze szólhat hogy nem eredeti a tik, de hát venni kell fél év alatt szétfoszlót 12000ért akkor
5V 1,5-2A , nem akkora áram az hogy akár a hajszál vékony tikon se menjen át..
Ez az utánagyártott kábel mizéria olyan mint tegnap a LTE hiszti volt kb..Ráadásul egy rendesen használt gyári kábel addig se bírja mint egy jobb nem eredeti..
Szinte lefoszlik róla a gumi szigetelés...Rendeltem ebből a emag-os 490Ft-osból én is, kíváncsi leszek rá..
És kicsit sem mondható irreálisan olcsónak.. csak nem 12x-es haszonnal adják ( bár ki tudja )
Ebay-es 10db/5$-ást használok régóta, kocsiba is, gépnél is, és teljesen jók...ETC.... i6plus 128Gb, galaxy tab S 10.5 .
-
-
SpongyaBob
veterán
válasz Gsx-rr #96520 üzenetére
Itt van egy szép leírás: [link]
Személy szerint: 20% alá csak nagyon ritkán megyek és ha feltöltött rögtön le is veszem onnan. Éjszakára sosem hagyom fent. Lehet ez is az oka annak, hogy közel 100 töltési ciklus után is 100%-os az akkum.
Ha lehetősgem van rá gépről töltögetem kb 3 és fél óra a hagyományos (1,5-2 óra) töltéssel szemben. Így egyáltalán nem is melegszik utóbbival ellentétben.[ Szerkesztve ]
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest