Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz whited #175176 üzenetére
Igen elsőnek tisztázni kellene mi a hivatalos hely neked, mert itt sokaknak az iSamurai is az...
Kinti árakat meg nem tudom, itt hivatalosan helyen ennyibe kerülnek a kijelzőcserék:
Itt biztos gyárit kapsz bele, és ha van a készülékre garancia akkor megmarad, ha nem hivatalos helyen cserélteted ugye a gari is ugrott. Az már más kérdés hogy abszolút nem éri meg, főleg ha csak példának egy 5S-t hozok fel, használtan olcsóbban megkapsz egy normális példányt, mint amennyiért kicserélik neked a kijelzőt benne.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz whited #181957 üzenetére
Keresd meg az előző tulajt, hogy online törölje az eszközei közül a telefont és ezzel kapcsolja ki rajta az iCloud lockot. Kikerülni nem fogod tudni sehogy sem az iCloud lockot, amíg az előző tulaj azt le nem veszi, papírnehezéknek lesz jó max az a telefon.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Arcképgyáros
válasz whited #182781 üzenetére
Nem tudod cseréltetni, de hagyd a francba a battery life-ot. Normálisan üzemel a telefon? Használd!
máyköl: Próbáltad újratenni az appot? Olyan már nekem is volt, hogy 3-4 napig beragadt egy alkalmazásjelvény még a gmail appon és csak utána tűnt el. Mondjuk azóta nem használom a gmail appot.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz whited #182830 üzenetére
Én kb 15 telefonba raktam már be ilyet, egyikkel sem volt még gond (vagyis nem tudok róla), asszonynak is az 5S-ben ez van, közel 1 éve raktam bele neki, semmi baja azóta se.
timelord1987: Nem hallottam róla, ha üveget akarsz i5/5S/SE kivételével, mindegyikre Nillkin 3D CP+ MAX-ot ajánlanám.
[ Szerkesztve ]
-
peugeotmate
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest