Hirdetés
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
válasz
CharlieDrop #332851 üzenetére
CP:
cirkuláris polár, megfelelően használva mélyebbé teltebbé lehet vele tenni a színeket és ki lehet vele szűrni a tükröződéseket (pl. víztükör, kirakat, stb...)ND:
neutrális denzitás, a záridő befolyásolható vele - pl. verőfényes napsütésben is lehet nyitott rekesszel hosszú záridős képeket készíteni, több fokozata van, minél "erősebb", annál kevesebb fényt enged át, van teli és átmenetes is. (ezt inkább fényképezőgépekhez javaslom, nem telefonhoz)Mi a célod, mit szeretnél megvalósítani? Ennek ismerete nélkül nehéz javasolni.
#332853 Sys85
Néztem komplett lencseszettet tokkal, leginkább makrózni szerettem volna. A végén inkább vettem egy makróobjektívet a MILC-emre...
Új hozzászólás Aktív témák
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED monitor topik
- Sorozatok
- Sweet.tv - internetes TV
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Reklámblokkolók topikja
- Asztrofotózás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest