- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
válasz
Speedy007 #332712 üzenetére
+ronin79
Reggel 4-kor vettem le a töltőről úgy zártam a napot (20:00 értem haza ) : 5o15 perc sot , aod be kapcsolva, folyamatos Bt kapcsolat az órával ,kb másfél óra carplay , kis telefonálás ez az.
Ez nekem nagyon parádés... Nem is tetszett az s23u topikba az embereknek hogy az i15 majdnem jobban bírta a napi használatot és hogy nem voltam hajlandó kompromisszumot kötni , meg ki be kapcsolni ezeket a dolgokat ...
El is hiszem hogy a max változat két napos telefon is lehet.
Bár nekem ez is jó üzemidő, nem érzem hogy többre lenne szükségem jelenleg
Maga a 6.3 szerintem pont jó méret , de nagyobb mérettel is el voltam , de kényelmesebb fogni a kisebb telefont.
Azért ezzel a pro motion kijelzővel is meg vettek, erre nagyon is haknis vagyok és azt kell mondjam nagyon fluid így a készülék.
Ha nagyon hasonlítani kellene élményben az Android 120hz-hez akkor azt mondanám hogy a droid inkább 90-nek tűnik mellette. Megvan még az ultra , azért volt alkalmam össze hasonlítani
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó iPhone 14 Pro Max 128Gb Deep Purple, 88% akku
- Eladó Pixel 8 128Gb Hazel
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, újszerű
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, ZT16
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, ZT15
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! HP 17 - Intel Core i5 - 10th Gen I 8GB I 512GB SSD I 17,3" I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Új/5 Ciklus APPLE MACBOOK AIR 15,3"- M3 Chip ,8GB/256GB - MRYM3MG/A- 2,5 év garancia -asztroszürke -
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest