Hirdetés
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- oriic: Google Translate helyett: DeepL Translator
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Urby66: Elvesztegetett idők, félbehagyott játékok
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
roberto211
őstag
Hali. Nem régiben írtam ide,hogy elég rossz teljesítményű az akksi na és beküldtem szervizbe mert azt mondtátok nem normális. Na ugye bevittem vodának, pár napig ott állt a márkaboltba, aztán ma újra néztem szervizfigyelőt és 14.-én tehát ma bekerült a logisztikai központban (gondolom ez ilyen "útbairányító"),utána már szervizbe, és utána visszaküldték megint logisztikai központban, tehát gondolom már küldik vissza a vodának. És ez mind egy nap alatt. Ez szerintetek mi lehet mert az évek során pár telót beküldtem és sose volt ilyen. Vagy az lehet hogy megunták a fejem, mert jópár telót beküldtem kisdolgokért, de hát ha van rá gari akkor miért ne ugye és írták vodának hogy cseréljék ki, vagy csak "nincs ennek semmi baja, csináltam egy visszaállítást és visszaküldöm" story lehet? Szerintetek? Nem éppen témába vágó,meg idetartozó tehát offolom.
Üdv: R211
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Friss trailert kapott a Devil May Cry anime sorozat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen autót vegyek?
- Asztalos klub
- Samsung LCD és LED TV-k
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 11 128GB, Akku: 83%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black eladó! - Gar 2026.12.05-ig!
- SAMSUNG S23 ULTRA 512GB 12GB RAM PHANTOM BLACK 5G DUAL SIM. 1 ÉV GARANCIA / BeszámítOK/
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 15 Pro Max 256GB Függelten Állapot 10/10 Akku: 97% Jótállás: 2027.08.14
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest