Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Bambanő háza tája
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
roberto211
őstag
Sziasztok! Tudom,hogy nem ide kéne írni, de az iphone 3g topic eléggé kihalt, meg már nincs is nagyon.. és ezért kérdeznék pár dolgot,,, Muternak van egy Xperia minije, de elszeretné cserélni, mert nem tetszik neki, és megtetszett neki az iphone 3g, mert az még elérhető áron van használtan... De szerintetek 3g-t már nem "gáz" manapság venni, tehát ugyanolyan jó telónak számít?? Mert a 3gs is tetszik neki, de 45-50k az már sok..
Előre s köszi a választ.. Üdv: Robi
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
roberto211
őstag
válasz Ragnar95 #2099 üzenetére
Hát akkor megpróbálom rábeszélni a 3gs.-re, remélem menni fog.
De ha nem sikerül, akkor azt mondod h jó lesz a 3g is?? Ez a "lassúcska" ez röviden mt jelent? Meg h csomó alkalmazás nem fut rajta ezt h érted? SZinte alig vannak már rá programok?[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
válasz Ragnar95 #2102 üzenetére
Aham... Akkor lehet h valami más lesz a választás, mert a 3gs az drága neki, na mindegy majd kitalálunk valamit..
Én nyáron ha úgy adódik akkor i4s-t akarok venni. Mert nagyon megtetszett Ti mit ajánlotok, várjak az iphone 5.-re vagy vegyem meg a 4s-t?
-
roberto211
őstag
De október az k*rva sok idő, Azt hittem kijön nyáron az iphone 5 olyan augusztusba , mondtam jó az még belefér, de októóóberr?? És gondolom ember feletti ára lesz, 200k minimum,szerintem.Na azt meg a t.-mobilenál részletre is kb havi 15lesz előfizuval együtt, így meg kicsit sok nekem i4s-re meg egyszer kell befizetni 43at utána meg havonta 9ezer, az még elviselhető szerintem.. És az nem jó ötlet, h most(nyáron) megveszem vagy a t-nél vagy a vodánál a i4s-t és ha lejár a előfizu akkor már elfogadható ára lesz a 5-nek és akkor lecserélni? Szerintem így átgondoltam és praktikusabb nem?
-
roberto211
őstag
válasz manchester85 #2118 üzenetére
Jaa. Hát ha ugyanannyiért akkor kivárom. Arról lehet valamit tudni, sejteni h mit fog tudni, meg mi lesz a 6.generációba?
-
roberto211
őstag
Hát pedig csak előfizura veszem mert úgy éri meg nekem. Meg azért nem egyik napról a másikra ad ki új iphoneokat az apple h annyira le legyek maradva. Mondjuk erre az 6.gen re kíváncsi leszek, hisz ez lesz az első iphone amibe a jobs keze nincs benne.. Szerintetek se lesz közel olyan tökéletes mint a jobs iphonejai? Mert lehet csak én látom rosszul de jobs azért pótolhatatlan.
-
roberto211
őstag
-
roberto211
őstag
-
roberto211
őstag
Egy kis média
Akkor tényleg megvárom!
Ha még a sgs III-an is túlszárnyal mi lesz benne? Mi lesz ez az Iphone? Egy Hyperphone?
[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
Sziasztok. Következőket szeretném kérdezni tőletek .
Mi az igaz abból hogy kopnak az iphone 5 ök?
Csak a fekete vagy a fehér is kopik normál, kímélt használat mellett pár nap után? Mert ha csak a fekete kopik inkább fehéret veszek.Most lesz első iphoneom, szerintetek nem lesz megbánás? Nagyon tetszik mind az os, mind a design, mind az anyagminőség..
Meg amit akartok róla mondani véleményt, tapasztalatot szívesen meghallgatom.
Ja igen. És milyeb bumpert,tokot ajánlotok rá?
Várom válaszokat.
Üdv: Robi
-
roberto211
őstag
Sziasztok! Következőben szeretném kérni a tanácsotok.
Úgy volt,hogy iphone 5 öt veszek, de a szolgáltató mind a i4s-re, mind a i5-re, annyi előleget kér h abból már egy i4s-t tudnék venni, mert gondolom új előfizető vagyok na de m1. Kp-ba van 70-75ezer forintom. Nézegettem ezért lehet kapni, újszerű i4-eket. Hogy érdemes venni olyat, mert ez a egy tetszik sgsII, ami ebben az árban elérhető az volt és nem nyerte el a tetszésem vagy ti mit javasoltok.?Várom válaszokat. Üdv: R
-
roberto211
őstag
Sziasztok. Sikerült vennem egy pár hónapos vodás 4s-t, nagyon szép állapotút, dobozos, stb, mindent. Eddig nagyon bejön a teló, és nagyon tetszik. Nem gondoltam volna ennyire fog de háát. Ez az "ájfóón". Csak nagyon furcsa nekem az a jelenség, hogy sehol nincs egy akadás se, görgetésbe nincsennek "döcögések", és mindent azonnal csinál, tehát még szoknom kell ezt.
Amiért írok, hogy valami navigációt tudtok rá, ami ingyenes, és nem kell neki internetkapcsolat? Mert a navi néha jól jönne az az igazság.
-
roberto211
őstag
De az ingyenes igo akkor is érvényes,a vodánál ha én valakitől vettem? Tehát ha már a második "kézben" van akkor is? Vagy ehhez ad valami kódót a voda, vagy h működik ez? Bocs ha hülyeséget kérdezek de ez az első iphoneom(de már most szeretem. ) ..
(#16979) Blyan: És ez baj? Android volt nagyon sokat , wp7 egy pár napig.
[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
válasz sunahunter #16986 üzenetére
(#16986) sunahunter : Az nem baj ha magyarországból áll "csak" mostanában nem tervezem h külföldre megyek.
Na már elvileg tölti is le.
[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
válasz Scoobyka #17015 üzenetére
Jogosnak jogos, de mondjuk az furcsa hogy mind a négy telefon hibás neked. Nekem ez egy pár hónapos, semmi baja nincs, hibátlan, ismerősömnek 1éve van 4s-e neki sincs semmi gondja de lehet h te rossz szériát fogtál ki vagy nem lehet tudni mert 4 telefon egymás után sz*r ,az érdekes.
-
roberto211
őstag
válasz Scoobyka #17019 üzenetére
Relax. Feljösz pestre a westendbe és itt kicserélik, várhatólag egy hibátlanra. Hát hogy letesztelik-e vagy sem azt csak ők tudják. Mondjuk ezt az újracsomagolt storyt nem is hallottam h ilyet is csinálnak.
(#17020) Blyan : Értem én, de nem is kifogásoltam a wp7-es rendszert. Csak androidot igazából, abból lett elegem..
[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
HAli. A következőt szeretném kérdezni. Új előfizető leszek a vodánál mert eddig feltöltős voltam. Új számom lesz új karival, és persze h nem lehet már utólag, se előre micro simet igényelni. Megkérdeztem a hölgyet h mivan ilyen esetben. "háát, törölni kell a megrendelést, utána meg ezt azt csinálni". Na újra ezt a procedúrát nincs kedvem végig csinálni h ilyen esetben mit csináljak? Hol csinálnak olyat h micro simre "átvágják" a normált és mennyiért? Egyébként nagyon tetszik a 4s mindenre , tehát mind dizájn, mind os, minden. 1hete van nálam de még mindig bennem van ez a "wow" érzés. Más telónál anno csúcsmodell sgs, sgsII, omnia, pár nap múlva elmúlt ez meg nem. Talán akkor cserélem le i5re ha majd lemegy e-körüli árra mint most a 4s 100-150k az meg lesz még egy év szerintem.De most a következő projektem jövőre kb mb air/pro vagy ipad mini de inkább előbbi először. Néztem élőbe a i5öt szép meg jó de nekem az nem tetszik h már túl könnyú. Másnak meg ez a jó. Én szeretem ha egy telónak van súlya mint pl i4s nek. Mindegy ha lesz veszek rá valami fém bumpert és egyből lesz súlya. Erre egy egyszerű szilikon bumpert vettem rá 2250.-ért ha le esik szerintem ez is megvédi+elől hátul ozaki fólia. Védve van.
[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
Sziasztok! Abban szeretném a segítségetek kérni,hogy az alábbi szerintetek mitől lehet? Van egy iPhone 4s-em és azt vettem észre a napokban hogy a bal oldali hangszóró nem szól egyszerűen. Se zenénél, se kihangosított hívásnál se sehogy és ilyen furcsa "zizegő" hang jön ki néha belőle(Lehet hülyén hangzik ez a zizegő de így van ) . Garanciáls még a vodába ,vigyem vissza? Vagy ez mitől lehet?
Üdv. R
Kösz előre is
-
roberto211
őstag
g*cc Tiszta hülye vagyok. Jééézus mária. Huhh én meg jártam a voda előtt és majdnem bevittem, az volt a szerencse nem volt nálam a garipapír. Atom hülyének néztek volna a szervizben
Nem olvastam el hogy a telefonon mi hol van, és fullra ugyanolyan a "nyílása" mint a hangszórónak. Ááááá
[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
Sziasztok. Azt szeretném kérdezni,hogy az szerintetek normális,hogy pl reggel leveszem a töltőről i4s-t 100%on van, elmegyek buszon netezek kicsit (fél óra az út abból kb 15percet max), akkor hazafele is egy 10percet, telefonalok nem sokat és estére ilyen 20-30%on van? 3g be van kapcsolva.. Mert így szerintem kb 10órát bír az akksi kicsit kevés de lehet ez a normális.
[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
válasz bobooo #28132 üzenetére
És a tiéd jónak számít mert ezt az akksis témát hogy mi számít jónak, mi számít nem ezt nem tudom sajna. ??
(#28133) Qru: És neked nap végére hány százalékon van kb? Hát szerintem Budapest belvárosában mondjuk így kéne lenni rendes 3g térerőnek. Néha még mikor megyek mátrában ott is van. Meg ahol lakok Érden itt is szinte folyamatosan 3g van és jó a térerő szerintem mert elég gyorsan tölti be a lapokat, ha ebből lekövetkeztethető. Akkor vigyem el szervizbe? Van még rá gar. Akksira vonatkozik? Még nincs egy éves a i4s.
(#28136) Kicsirics77: Hát ez szerintem se. Én álmomba látok ilyet legfeljebb.
[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
És gari vonatkozik akksira? Javítják tehát kicserélik az akksit vagy mit csinálnak vele? Azt nem tudjátok,hogy telemax javítja vagy külföldre kiküldik?
-
roberto211
őstag
Hali. Nem régiben írtam ide,hogy elég rossz teljesítményű az akksi na és beküldtem szervizbe mert azt mondtátok nem normális. Na ugye bevittem vodának, pár napig ott állt a márkaboltba, aztán ma újra néztem szervizfigyelőt és 14.-én tehát ma bekerült a logisztikai központban (gondolom ez ilyen "útbairányító"),utána már szervizbe, és utána visszaküldték megint logisztikai központban, tehát gondolom már küldik vissza a vodának. És ez mind egy nap alatt. Ez szerintetek mi lehet mert az évek során pár telót beküldtem és sose volt ilyen. Vagy az lehet hogy megunták a fejem, mert jópár telót beküldtem kisdolgokért, de hát ha van rá gari akkor miért ne ugye és írták vodának hogy cseréljék ki, vagy csak "nincs ennek semmi baja, csináltam egy visszaállítást és visszaküldöm" story lehet? Szerintetek? Nem éppen témába vágó,meg idetartozó tehát offolom.
Üdv: R211
-
roberto211
őstag
Sziasztok. Alábbiban kérném a segítségetek. Mielőtt elvittem a szervizbe i4s-t kb 2hete volt csináltam ugye egy biztonsági mentést, iTunes-ba, Na tegnap visszakaptam ,jövök fel asztali gépre mert amiről mentettem le adatokat(notebook), azt elpasszoltam ph-n. Tehát van ilyen alap asztali gép, felteszem iTunes-t ,minden rendben zajlott, De! biztonság mentés, icloudból sehol semmi. Lehet hogy amit elpasszoltam notit, nem icloudba mentettem, hanem gépre? Mert az iphoneon nézem, beállítások->icloud->Tárolás és biztonsági mentés,és itt a tárhely kezelés menüpont alatt ott van hogy iPhone(ez az iphone), 352,2mb. És ez február 10.-én lett,lementve mert írta. Na most ezt vissza lehet valahogy állítani, mert ott van hogy 352,2mb de sehol semmi opció,hogy vissza lehetne állítani vagy valami. Elképzelhető,hogy a laptopon anno, nem icloudba mentettem hanem gépre? És ezért?Ha igen, amit sejtek sajnos, odavesztek képeim, zenéim, és névjegyeim(mondjuk ezt tudom pótolni). Lehet hogy képeim nagy részét is tudom pótolni,tehát nincs minden veszve de akkor is idegesítő. :S
-
roberto211
őstag
válasz szijartg #30417 üzenetére
Én igen. Hát szerintem nem, mert júniusba jár le a hivatalos apple gari, és azt nem tüntetik fel hogy +1év a vodánál, de később elolvasom neked a gari papírt ha addig nem mondja meg senki mert nem vagyok benne biztos. .
[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
Sziasztok. Alábbival fordulnék hozzátok. Van ugye i4s em..Hétvégén jb-z tem. Minden ok,stb . És kijött a 6.1.3. Frissíteni akartam ,itunesból. Oké VOLT minden amikor a végén az itunes ki nem írt egy hibát és nem engedte frissíteni.. Szépen bejött ez a itunes-os logo fekete háttérrel és visszakellett állítani a régi sw-t. Ez mitől lehet? Jb-vel nem lehet frissíteni? Sry, csak jb-be meg egyéb sw-s dolgokba iphonenal nem vagyok annyira tisztában..
Szerk: Közbe ami változott, hiba ellenére ,hogy 6.1.3 ment fel rá,mert gondoltam hogy a 6.1.2-t állítja vissza erre nem.. Tehát érdekes az biztos.. Most icloudbol állíthatom vissza a dolgokat.
[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
Sziasztok. Abban tudtok segíteni,hogy iphone-nál névjegyzéket ,hogy lehet átmásolni sim kártyára vagy áthelyezni ? Tökmindegy igazából.
-
roberto211
őstag
Sziasztok. Az mitől lehet,hogy a 4s-en kapcsolnám be a wifit és néha néha nem engedi, tehát olyan mintha le lenne tiltva. Akkor ha betudom kapcsolni, és lezárom utána meg feloldom akkor nem kapcsolódik a wifihez és nekem kell külön,de van olyan mikor sokáig keres wifi elérhetőséget. Restartoltam , most például jó(mondjuk ez volt a második restart), de van amikor nem.
Ötlet?
(#49725) B-L-A-C-K: Ez annak a jele? De egy zsír új telóról beszélünk. Várjam meg amíg szinte folyamatosan csinálja vagy már most adjam vissza? 2 napja csinálja ezt,hogy ha van kedve akkor feloldás után visszakapcsolódik ha nem ,akkor nem. Meg ahogy írtam,most pld be sem tudtam kapcsolni.
[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
Sziasztok! I4s en néha rosszalkodik a wifi. Tehát vagy "eldobja" a hálózatot és újból kell csatlakozni vagy elszürkült a "bekapcsológombja" és nem lehet bekapcsolni de pld a második hálózati beállítások visszaállításnál jó lett. 1 év gari van rá,szerintetek ráér akkor bevinnem ha sűrűbben csinálja vagy ne halogassam és vigyem vissza garin belül majd?
[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
Hali. Hogy érdemes majd este iOS7-re frissíteni? OTA-n vagy ituneos keresztül? Mert ilyen "kisebbeket" ota-n keresztül szoktam mint pl 6.1.3 stb, de ios7-et érdemesebb iTuneson?
-
roberto211
őstag
Hali.
Tegnap frissítettem nagy nehezen az i4s-t ios7-re és háát. A kinézet meg minden nagyon tetszik de viszont nem olyan sima mint a 6.1.3 . Nálatok is ez van vagy csak nálam? ÉS ami frucsa volt, hogy ugye ilyen nagyobb frissítéseknél az szokott lenni,hogy újból letölti a cuccokat biztonsági mentéseimből,stb(de cáfoljatok meg ha nem). Na és mikor feltettem a 7-et olyan mintha semmit nem csináltam volna, nem telepítette se alkalmatásokat se semmit, nem is kellett aktiválnom ,egyszerűen mintha semmit nem csinált volna ,csak ott vannak az appok elindítom és kész. Ezek mitől lehetnek?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crypto Trade
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Fujifilm X
- Xbox Series X|S
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Le Mans Ultimate
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest