Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz roberto211 #2098 üzenetére
Xperia mini helyett jó választás lehet, mert ahhoz képest még előrelépés is,de ettől még ma már ajánlott 3GS-t venni, mivel arra még van és lesz is support és így új szoftver+a 3G elég lassúcska főleg 4.2.1-el és csomó alkalmazás már nem is fut rajta...
De ha annyi a max keret, akkor nem egy rossz választás a 3G semPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
norbi2010
őstag
válasz roberto211 #2100 üzenetére
Azt hogy lassúcska
Mivel már 4 éves telefon,ezért egyre kevesebb app támogatja. -
Ragnar95
félisten
válasz roberto211 #2100 üzenetére
Igen, jó a 3G is, az xperia mini szintjét bőven hozza az is,de még túl is szárnyalja bizonyos dolgokban, pl stabilitásban még mindig ugyan olyan jó a 3G, mint anno volt
Úgy értem,h lassúcska, hogy ez már egy 4 éves teló, előfordulnak rajta akadások, picit várni kell, mire betöltenek a dolgok, ilyenek.
Sok alkalmazásnak már a 4.3 a rendszerkövetelménye és 3G-re a 4.2.1 a legújabb szoftver, ettől még mindig van rá legalább 100 000 alkalmazás, de egyre több olyan is, ami már nem fut rajta,de a legtöbb fontos alkalmazás fut azon is még.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Tomics
addikt
válasz roberto211 #2106 üzenetére
Szerintem várd meg az új iphone-t, elvileg októberben jön (én is ezt tervezem, aztán majd döntök 4S vagy új iphone), ha tetszik akkor azt veszed, ha nem akkor meg az i4-et.
Gondolkoztam más telefonon is, de egyik sem tetszik igazán. S3 külsőre, Nokia is, Sony kizárva. Esetleg a HTC, de azt meg szidják hogy lassú, képei xarok. Igaz most bada-s telóm van és az android sokkal jobb lenne, de egy iOS mégjobbEgyébként ha megnézed most nagyon drága a 4S. Például T-mobile-nál tavaly megjelenéskor 145 most 180 ugyanabban a csomagban (32 gigás ikon 200)...
Valószínűleg az új iphone megjelenésekor csökkenni fog valamelyest a 4S ára (szvsz 10-20 ezerrel). Iphone-t megjelenéskor, vagy az újabb modell megjelenése után kell venni, mert olcsóbb úgy sem lesz.
[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
Ragnar95
félisten
válasz roberto211 #2106 üzenetére
Szerintem akkor már inkább várd meg az új iPhone-t, mert valószínűleg legkésőbb októberben megjelenik és most ha követik aze ddigi trendet, teljes modellválát lesz
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
manchester85
veterán
válasz roberto211 #2117 üzenetére
Ugyanannyi lesz, mint most az iPhone 4S. Ha akkor cseréled le, amikor megjelenik egy újabb, akkor borítékolható az árcsökkenés, de két modell között nem igazán fog esni az ára. Ja és nem lesz iPhone 5, hisz a 6. generáció fog most ősszel érkezni. Ha az iPhone 4S árával ki vagy békülve, akkor én azt javaslom, várd ki most már októberig, ugyanis aligha lesz ennél drágább az új, mivel az Apple ugyanannyiért fogja adni a szolgáltatóknak az újat is, mint amennyiért most a 4S-t.
i6 Silver
-
Tomics
addikt
válasz roberto211 #2117 üzenetére
Mire lejár az előfizu már 3 generációval le leszel maradva, ha meg az újat veszed akkor 2-vel és az még tuti támogatott lesz, a 3 generáció lemaradás meg már csak korlátozásokkal lesz támogatva (lásd mostani trend).
Nem lehet még semmit tudni fixen, csak a találgatások mennek. (legalábbis ami a külsőt illeti)
Azt beszélik 16:9 arányú 4 col körüli kijelző lesz, de ez még egyáltalán nem biztos. Ezeket csak fantáziaképeknek fogd fel, sokak szerint teljesen más lesz.Ami biztosra vehető, az a "forradalmi" változás, legalábbis ha trendet nézzük: 3G --- > 3GS, 4 --->4S
iOS 6 fog menni rajta, amiben már nem google alapú térkép/navigáció lesz, hanem az apple fejlesztése (a tomtom-al karöltve), ami a mostani állás szerint erős visszalépés...Siri-t tovább fejlesztették, csiszoltak a dizájnon, egyéb apró funkciók. De itt minden változást megtalálsz.
[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
manchester85
veterán
válasz roberto211 #2123 üzenetére
Hát az iOS 6 funkcióit mar meg tudod tekinteni az Apple honlapján, azok vehetők egyedül készpénznek, más konkrétumot nem nagyon lehet még csak sejteni se. Persze mennek a nagyobb kijelzős rumor-ok, de ezek tavaly is ugyanígy mentek, így kar rajuk alapozni.
i6 Silver
-
Mr X
veterán
válasz roberto211 #2127 üzenetére
Az a baj ezzel, hogy Almáéknak most muszáj valamit újítaniuk, mert 3 generáció nem jöhet ki ugyanazzal a designnal. És az újat mindig nehezen emésztik. Ergo mindenki sírni fog, hogy Jobs nélkül szart csináltak. Aztán eltellik pár hónap, megszokják az újat és rájönnek, hogy jó lett az. Szóval szerintem elkerülhetetlen, hogy megint előjöjjenek a pletykák az Apple hanyatlásáról.
[ Szerkesztve ]
-
máyköl
veterán
válasz roberto211 #2127 üzenetére
Honnan tudod, hogy ez az első iPhone amiben nincs benne Jobs keze?
-
máyköl
veterán
válasz roberto211 #2143 üzenetére
Honnan tudod, hogy nincsenek meg Jobs tervei több évre előre? Szerintem ebbe még bőven benne van a keze, majd pár év múlva lesz érdekes, mikor a srácok magukra maradtak.
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
válasz roberto211 #2145 üzenetére
Ez tökéletesen így van. Az emberek max meglevő koncepciókból tudják eldönteni, mire van szükségük, de az új koncepciókat a zsenik vagy az evolúció hozza el számunkra. Pl. hiába tudom, hogy nekem most Angelina Jolie-ra lenne szükségem a horvát spanyol után, hogyha erre a szükségletre csak a létezésének ismerete utan tettem szert.
i6 Silver
-
manchester85
veterán
-
manchester85
veterán
válasz roberto211 #12722 üzenetére
Csak a jó ég tudja, de itt még senki nem jelezte, hogy tapasztalta volna. Én inkább fehéret vennék, szebb a kerete, ezüstös.
Nem fogod megbánni, a létező legkényelmesebben használható hardver+szoftver páros, kívül-belül igényes kialakítással.
Blyan!
Miért? Szerintem hasonló egy fórum topik és egy közösségi oldal hírfolyama. Csak épp ott minden on topik, Illetve mindenki másokat lát abban a topikban. De lényegében ugyanaz. Írsz valamit, vagy kérdezel, amire úgy gondolod, hogy mások is kíváncsiak.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
DanielK
addikt
válasz roberto211 #12722 üzenetére
Ha kopnak is, akkor ugyanúgy, mint a többi használati eszköz. (Bármelyik másik telefon is tud kopni, sőt számítógép, autó stb. )
Szerintem nem bánod meg (én Samsung Galaxy 3 és S-ről váltottam még sima i4-re és azóta csak iphone-t akarok ). De ez azért ember függő is.
Én ilyet rendeltem, mert i4-en megszoktam a gyári apple bumpert. -
DanielK
addikt
válasz roberto211 #12731 üzenetére
Ja nem, csak arra gondoltam, hogy az androidos telefonok is kopnak, nem az iphone kiváltsága ez.
(#12732) Kommy: én ezt amikor feltettem az ios6-ot kikapcsoltam, akkor emiatt nem volt lassú az app store-om (minden frissítéskor megnézem ezt a menüt és kilövök mindent).
(mikor írtad a hszt, épp nyúlni akartam a telefonomhoz és akkor jutott eszembe, hogy most csak egy nokia 5230-am van )(#12733) manchester85: erre gondoltam, köszönöm!
(#12734) whited: Schönen, guten Abend! (ha már a nyelvtant nézzük!) De értettem, jó volt a poén.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz roberto211 #14828 üzenetére
Inkább fizesd be az előleget, aztán majd nem kell számlát fizetned vagy fél évig.. i4-et már nem vennék az biztos.
-
őstag
válasz roberto211 #14831 üzenetére
Azt a számládon jóvá írják. Azaz ameddig kitart a mobil előleg, addig nem kell számlát fizetned egyáltalán. Szükséges rossz, hogy ne lépj meg a telefonnal mint új előfizető.
-
manchester85
veterán
válasz roberto211 #14831 üzenetére
Nem értem, hogy ezen mit akadékoskodsz. Úgy írod, mintha ajándékba kérné a szolgáltató. Jóvá lesz írva a számládon, ez csak egy fedezet. Persze ha most nincs ennyi kp-d, akkor nem tudsz mit csinálni.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
Blyan
félisten
válasz roberto211 #16976 üzenetére
Látszik sosem volt WP7-es telefonod, de Android annál inkább.
(#16980) jozsi252
Szvsz majdnem annyira meríti, mintha azzal neteznél, - képernyő. Szóval eléggé jócskán, mondjuk adj a gyári 3g-s netezéshez 10%-nyi üzemidőt.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Bling95
őstag
válasz roberto211 #16982 üzenetére
lényeg hogy vodás kártya kell hogy legyen a telefonba, attól hogy másik tulaj vagy neked is pont ugyanúgy jár
-
sunahunter
senior tag
Voda kártyával 15x is letöltheted, magát aktiválja mindig. Nekem is az van.
Ja, ez az ingyenes navi csak Magyarországból áll.[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
válasz roberto211 #16988 üzenetére
ha leszedte menj bele az igo-n belöl Bolt-ba és töltsd le a voda aktiváló kodot 0 eur-ért.
-
Đ10Đ4
aktív tag
válasz roberto211 #16985 üzenetére
De arra gondolt az illető hogy, a Vodás készülékre és SIMre érvényes az ingyenes licence!
crey - Úgy legyen, respect!
[ Szerkesztve ]
"Eladók"-kal tárgyalok, az "Árus"-ok kíméljenek, legyenek kedvesek!!! Köszönöm! ### Apró hirdetéseim .: https://bit.ly/2UD7qeW :. ###
-
Scoobyka
addikt
válasz roberto211 #17018 üzenetére
pedig hidd el,hogy azon nyomban amint eszrevettem a pixelhibat es a tulmelegedest vittem is vissza,pedig siman kihasznalhattam volna a hosszabitott garanciat....de nekem csak annyi kell,hogy hibatlan legyen a keszulek....es igen 4et fogyasztottam el 1 honap alatt....nem kicsit erzem magam szarul,hogy egy 130ezres telefon nem kepes normalis mukodesre....raadasul mivel videki vagyok sokat is kell varni ezert dontottem vegul,h felmegyek es remelem sikerul megoldast talalni,mert ez igy nagyon idegtepo... probaltam restore-t nyomni frissiteni,de nem oldotta meg a gondott....szoval ezt nem erzem apple minosegnek....vagy mivel ezek ujracsomagolt darabok eleg ciki,hogy a szart adjak vissza..elotte nem tesztelik be?
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
Nem baj, de ha volt WP-es telefonod akkor nem tudom ki a meglepő a folytonosságban. Abban mindenképp partner a redmondi rendszer is.
Amiben nem, nos az nem a sebesség.The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
válasz roberto211 #17021 üzenetére
Azt megértem.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Asbee
veterán
válasz roberto211 #17916 üzenetére
Ha bátrabb vagy ollóval magad méretre tudod vágni. ( Én ezt csináltam) Ha nem, akkor gsm boltban érdeklődjél vagy venned kell vágót.
-
Ragnar95
félisten
válasz roberto211 #17916 üzenetére
A Duna Plazaban az XMS-ben ingyen kivágják neked
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Kommy
veterán
válasz roberto211 #24553 üzenetére
Soha nem is szólt a bal oldali "hangszóró" mivel ott a mikrofon van.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz roberto211 #24553 üzenetére
Azért lehet, mert a bal oldai az "hangszóró" az a mikrofon
-
ittakary
nagyúr
válasz roberto211 #24559 üzenetére
Nem te vagy az első Mi is jókat mosolygunk ezen a hibabejelentéseken
-
bobooo
addikt
válasz roberto211 #28131 üzenetére
[link] Azt érdemes tudni, hogy 100%-ról lett levéve a töltőről..
-
Qru
MODERÁTOR
Nem normális, én is így használom kb és lazán hozza a 2 napot egy töltéssel. Am lehet nincs rendes 3G-s térerő akor az eléggé szívja az akksit de akkor sem kéne ilyen gyorsan merülnie sztem.
#nincsbennetarcsi
-
Kicsirics77
veterán
válasz roberto211 #28135 üzenetére
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Qru
MODERÁTOR
válasz roberto211 #28135 üzenetére
2 nap után van olyan 25-30%-on. Bár most látom neked 4S-ed van nekem sima 4, szóval akkor ez én eredményem neked nem mérvadó.
#nincsbennetarcsi
-
Ragnar95
félisten
válasz roberto211 #28138 üzenetére
Természetesen vonatkozik az akksira is, de csak cserélnek, nem javítanak iPhone-t, tehát a teljes telót cserélik és újraindul a fari. Ha nem lopott a készülék és független, akkor iStyle v Starking végzi a cserét
-
bobooo
addikt
válasz roberto211 #28147 üzenetére
Ha Vodás akkor természetesen a Vodafonehoz kell bevinni. Mivel az akksi időt helyben nem tudják letesztelni, ezért gondolom behívják bevizsgálásra és ott dől el minden.. Ez általában maximum 2-3 hét
Ombi5: Ez nem a készülék hibája, nyilván megint sz@rakszik az FB
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
Baszottul nem az. 6.1 óta van ez, vagy már régebb óta?
(#28155) roberto211
Reset nem volt sosem? Amióta megvan a telefon él ez a jelenség?
Csak mert nekem is durván merül az i4S, de ennyire azért nem.[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
válasz roberto211 #30412 üzenetére
persze, wifin keresztül kell, de egy teljesen alap készüléknél. szóval restore és ott majd felkínálja, hogy visszaállítás iclodból
-
szijartg
őstag
-
Kommy
veterán
válasz roberto211 #32812 üzenetére
JB-s rendszert, nem az hogy nem lehet hanem nem szabad, amúgy is ha kell a jb akkor kerüld el messzire a 6.1.3-at mert nem lehet jb-zni
-
szentkuti11
addikt
válasz roberto211 #32812 üzenetére
JB-vel nem frissíthetsz iTunes-ból. De ha használod is a JB-t valamire, akkor ne is frissítsd, mert a 6.1.3 csak tethered módon JB-zhető jelenleg.
-
JamesHun
addikt
válasz roberto211 #33101 üzenetére
szerintem csak import van, export nincs sim re
SeriesX: JamesSHun
-
Ragnar95
félisten
válasz roberto211 #33101 üzenetére
JB nélkül sehogy, JB-el SIManager progival
ablack: serial number alapján működik a gariztatás, tehát semmi papír nem kell hozzá és 1 év gari van rá[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz roberto211 #49724 üzenetére
Wifi hibás lesz előbb utóbb...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz roberto211 #49724 üzenetére
Ha van mikor elsötétül akkor az hiba, ha van rá garancia és mivel új ezt feltételezem is add be adnak egy másikat...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz roberto211 #49986 üzenetére
Ezt már 2 nappal ezelőtt kitárgyaltuk ha jól sejtem...Vidd vissza.
-
törölt tag
válasz roberto211 #49989 üzenetére
Addig örülj, amíg nem úgy jársz mint én, hogy gari off és jó drágán kell megcsináltatni.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz roberto211 #49989 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest