- bambano: Bambanő háza tája
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsi0307
senior tag
válasz
Musaka #284017 üzenetére
Volt egy részletre vásárolt iPhone 12-őm. 1 éves korában lecseréltem egy 13Pro-ra, Yettelnél ott helyben kifizettem a maradék törlesztőjét, és ki is lett függetlenítve mivel minden rendezve volt. Azt utána már senki nem fogja tiltani semmiért mert teljes egészében rendeztél mindent, mondjuk nekem az előfizura csak egy év hűség van mert flottás vagyok. Ilyenkor felszámolnak egy plusz költséget mert idő előtt törlesztettél de ennyi. Nyílván semmi sem garancia, de egy megbízható, sok pozitív értékeléses régi hardveraprós profillal rendelkező tagtól én személy szerint vennék használt iPhone-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- iPhone topik
- Politika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Yettel topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- AKCIÓ! Asus X670E-F R9 7950X 32GB DDR5 2TB SSD RTX 4080 16GB GDDR6X Asus ROG Strix GX601 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest