- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#20749568 #241230 üzenetére
Azt nem tudom mennyien lennénk ott. Szerintem elférne.
Spotify és Tidal topik van, a Deezer viszont kihalt. Nem tudom Apple Music topik mennyire pörögne, csak abból indulok ki sok iPhone vásárló legalább a pár hónap próbaidőszakot elhasználja, vagy legalább párhuzamosan Spotify-jal mint én mivel Songshift playlist költöztetővel könnyű az átjárás a szolgáltatások között, vagy aki ökoszisztémában jobban benne van és most már Apple One csomag is akinek megéri. Aztán a gyenge forint miatt AM már olcsóbb a Spotinál. Spotify-hoz képest van dalszöveg és nincs podcast erőltetés, nekem ez is szempont AAC mellett.
Van iOS alkalmazások topik is, akár ott is lehetne beszélni róla. Viszont sokan csak ide a fő mindenes iPhone topikban kérdeznek bármiről és forgalomtól függő kap választ vagy már más irányt vett a topik, mert valaki ezredszer is bedobja a battery health % aggódás témát.
Szerintem olyan téma is lehetne, iOS Home Screen Setups (reddit.com) mintájára hogyan néz ki a főképernyőd, milyen widgetek, elrendezés, wallpaper cserebere, design beszélgetések.SharpSA: 14.5-ben lesz AM swipe gesztusok daloknál ahogy Spotinál, új popup menü, dalszöveg megosztás, Tim Apple szerint áprilisban kiadják végre, remélem gyorsabb is lesz szerver oldalon
Ł-IceRocK-Ł: ImageGlass megnyitja szépen, vagy a Windows saját képnézőjéhez plugin az áruházból, vagy icloud.com és JPG-ben mented le, vagy telefonon átállítod jpg-ben készítse, viszont ez több helyet foglal, ezért én a jobb HEIC híve vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Androidos fejegységek
- Linux kezdőknek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Távcső topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged