- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Ivqkzy-: Eddig
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
talamasca
senior tag
Közérdekű!
Végre van lehetőség magyar lakcímmel regisztrálni bankkártyát, ami tudja az Apple Pay-t.
A héten meg is érkezett a fizikai bankkártyám és sikeresen regisztráltam, mint iPhone-on, mind Apple Watch-on.
Akit érdekel a megoldás, töltse le a Monese alkalmazást és igényelje meg a kártyát (pár nap és itt van).
A kártya aktiválása után felajánlja, hogy a Wallet-be rakhatod. Előtte fontos, hogy az iPhone (és az Apple Watch) régióját (nem a nyelvet) állítsd át Franciaországra. (Később nyugodtan visszaállíthatod)
Ezek után bekerül és használhatod is az Apple Pay-t. 😎
Bocsi, a kis reklámért, de ha megteszed, hogy referáló kódként megadod az ANDRA651 -t, akkor 5 € -t kapsz a monese számládra ajándékba (és természetesen én is win-win).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest