Hirdetés
- 20241101_080855
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy chili topic. :)
- Asszociációs játék. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz kchris78 #170015 üzenetére
azon gondolkodtam meg hogy vajon az hogy az x egyszeri jubileumi keszulek (elvileg) hogy jon ahhoz hogy az “uj” trendi kijelzo stilus/technologia a kavamentesseg es az amoled... jovore lesz igazan erdekes a dolog.. vagy az x et megetetik jo dragan most a neppel...emiatt van eleg 8 csak..
-
Cathfaern
nagyúr
Én tapasztalatom és elvem az, hogy mindig csak a "javított" verziókat szabad megvenni. 4 vs. 4s, 5 vs. 5s, 6+ vs. 6s+, mindegyik esetben az "úttörő" verziónak meg voltak a gyerekbetegségei, ezeket szépen kijavították a következő verzióra ami egy sokáig életképes telefon lett. Amennyi újdonság bekerült most az X-be, tuti lesznek vele problémák. Ez nem feltétlen gond annak aki évente cseréli az iPhoneját, de ha hosszabb távra tervez valaki, akkor érdemes szerintem legalább egy évet várni, hogy kiderüljön tényleg jó-e minden. Arra meg már akkor kijön a javított verzió is
-
oba
addikt
Nem érdemes... de nem azért mert rossz, hanem mert mocskosul drága. Ennyit nem ér egész egyszerűen. Az amoled szerintem sokkal jobb mint az ips, nekem tetszik hogy picit szaturáltabb (de persze ez állítható), a kontrasztaránya viszont köröket ver az ipsre, a feketék pedig feketék Kevesebbet is fogyaszt. Összességében egy jobb kijelző technológia, nem véletlen tér át rá az Apple. Ezzel együtt az iPhone 10 egy túlárazott telefon. Semmi forradalmi nincs benne, már ha a piacot nézzük, sőt, le is van maradva. iOS ide vagy oda... akinek az iOS és az "ecosystem" fontos az elvan egy SE -vel vagy 6S -el is. Akinek pedig fontos, hogy csúcs telefonja legyen, hardveresen is, az szerintem jobban jár egy csúcs androiddal majdnem fele annyiért.
(#170020) sylex1: lehet nem a bejövőben van hanem összesen az email fiókon... nézd meg a többi mappát is... bár nem használom a gyári mail appot
[ Szerkesztve ]
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest