- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
- Pajac: Gigászkalmár
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: Villanydrótkecske
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunt3r22
őstag
válasz
B-L-A-C-K #106198 üzenetére
Most jön a csavar. Lassan haladunk, de biztosan.
Szeretnék telefonra néhány zenét rakni illetve 8.2-re frissíteni, de ugye ezt nem engedi mert egyből az előbbi képpel fogad. (8 gbos változat, ota nem játszik)
Van-e rá lehetőség hogy azt kikerüljem vagy mindenképpen vissza kell állítani a telefont.
Mikor váltottam i5-re a 4s-t visszaállítottam itunes-on keresztül. De mivel aktiválva lett újra azt érzékeli hogy ez egy új telefon. Remélem érthető vagyok.
Legnagyobb gondom az hogy nem igazán akarom újra telepíteni az alkalmazásokat.. mert ehhez nem is lett meg backup csinálva, csak használva van és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Formula-1
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Telekom mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I MAGYAR I W11 I NBD Gar!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest