- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- R.I.P. Aláírások
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- A KOReader ebook olvasó program
- Toyota Corolla Touring Sport 2.0 teszt és az autóipar
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz
Csabee. #10160 üzenetére
Már leírtuk többen is párszor,h ha eltűnik az eladó, b*szhatod az adásvételidet, mivel akk marad a pereskedés, ami évekbe telik jó esetben is és a szolgáltató csak akkor oldja fel a tiltást, ha befizeti vki a részleteket, lesz*rják a te adásvételidet....
19csiga88: Am 3G esetén szerintem nem kell aggódni a letiltástól, mivel azok már úgyis több, mint 2 évesek...Ez csak az én személyes véleményem, de én nem vásárolnék telót ilyen plázában lévő gsm boltból, ki tudja, ott milyet adnak el neked, nekem egyáltalán nem bizalomgerjesztőek ezek a helyek, de hát ez a te döntésed...
Csabee.: attól még,h tudod a lakcímét ugyanúgy eltud tűnni...Nyilván kisebb rá az esély, mint adásvételi nélkül, de így se vagy 100%-osan biztosítva és ha tudod a lakcímét, akk mit csinsz? Megvered, megfenyegeted? Akk meg ő jelent fel...
Szörnyű,h már nem bízhatsz meg senkiben, de hát sajnos ez van vagy vásárolhatsz újonnan telefont, azzal nincsenek ilyen problémák...
[ Szerkesztve ]