- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- A KOReader ebook olvasó program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Érdekes történések a hardveraprón...(külön szám)
- Samsung Galaxy S24 FE - Megrendelve!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
KisComb
csendes tag
válasz
vagamo #47694 üzenetére
Lehet igazad van, és inkább várok 1-2 hetet, mire meglesz rá az a plusz pénz.
Csak ugye kérdés, hogy mennyiért tudom majd eladni, ha arra kerül a sor, hogy jön majd az új. No de ez már az én bajom lesz!
Tibee86: Az a baj ezzel, hogy a fejemben a döntés már megszületett, meg bele is éltem már magam, úgyhogy ebben a hónapban lesz egy 4S-em! És akkor tényleg inkább rászánom azt a kis pluszt, de tuti jót veszek!
vadászcsiga: Használtra gondoltam a 120.000,-el
[ Szerkesztve ]
-
-
vagamo
őstag
válasz
KisComb #47693 üzenetére
kicsit hozzáteszel és van egy félelem, reszketés mentes telód: ~38K
http://www.olcsobbat.hu/termek/apple_iphone_4s-4f8ccabac1a99f776e01058c/Nemrég vettem én is, eddig androidom volt szerettem nagyon, de egy hűtőkamra elválasztott minket ,és sikerült tovább lépnem, eddig nem bántam meg, az első hét szokatlan aztán egybeforr vele az ember.
[ Szerkesztve ]
-
KisComb
csendes tag
válasz
vadászcsiga #47691 üzenetére
Telenor-os vagyok..... nekik nincs iPhone-juk! Meg hűséget sem akarok aláírni most, jelenleg is van 2. Ha meg csak készüléket vennék, az 180.000 körül lenne a szolgáltatónál, én meg annyit nem akarok rászánni. (160.000 lenne a független is)
Csak kipróbálni akarom, régóta érdekel egy iPhone. Jelenleg Galaxy S-em van, de már unom, és ezt akarom kipróbálni. Ha jól értesült vagyok, akkor ősz környékén vérható az új iPhone, azt már szolgáltatótól akarom venni, addigra jár le a hűségem a Telenor-nál.
Úgyhogy nekem csak addig kellene a telefon, szokni meg megtapasztalni, hogy milyen is egy iPhone.
(120.000,- nél többet nem akarok rászánni.)
[ Szerkesztve ]
-
KisComb
csendes tag
Ismét köszönet minden válaszadónak!
Most már csak figyelnem a kell a hirdetéseket, és kiválasztani az általam legszimpatikusabbat! Ha esetleg tudtok a közeletekben valakit, aki eladná a 4S-ét, akkor ne tartsátok magatokban! Csak szivesebben veszek olyan embertől, akit ti ajánlotok!
Kicsit tartok a megbízhatatlan eladóktól, de remélem nem szívom meg a dolgot!Tehát:
1. Külsérelmi nyomok keresése
2. Működés tesztelése
3. IMEI ellenőrzése
4. JB-es programok keresése
5. Restore[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz
KisComb #47686 üzenetére
Restore-olod,ha ezután is független marad, akkor gyári független,ha nem, akkor szoftveresen buherált volt.
A JB-et úgy tudod a legkönyebben megállapítani, hogy van-e Cydia a telón, bár ezt akár el is tüntethetik,de a Beállításokban az Áruház alatt normál esetben csak a telepített alkalmazások beállításai vannak, hogyha ott 2 csoportba vannak rendezve az alkalmazások, akkor JB-elt a teló, mivel az áruház beállítások és az AppStore-os alkalmazások beállításai között vannak a JB-es alkalmazások beállításai. Amúgy ha a telón nyomsz egy teljes visszaállítást, abból is kiderül, mivel JB-es teló azután nem tud bekapcsolni, restore-olni kell. -
h1ght3chzor
őstag
válasz
KisComb #47686 üzenetére
Persze, hogy van egy kis műanyag tok szerűség, amibe csak belerakod a microsimet, és jó lesz a másik telódba is. Ezért is vannak micro sim vágó kollégák itt ph-n akik csak berakják egy lyukasztóba, és kész is, mert kb semmiben nem különbözik a két kártya, csak kisebb, amúgy semmivel sem tud többet.
Elvileg neten vhol egyébként imei szám alapján le tudod kérni, hogy milyen szolgáltató fűggő a teló, bár nem tudom pontosan ezt.
-
KisComb
csendes tag
Még annyit, hogy honnan tudom meg, hogy gyárilag független-e ténylegesen a teló, vagy buherált függetlenítés van rajta?
A Jailbreak-et hogy tudom leggyorsabban megállapítani? Vagy hogy buherálták-e a szoftverét?
Valamint, Telenor-os SIM-el használnám, amit ugye vágatni kell majd, de a jelenlegit akarom megtartani és azt vágatni. Van valamilyen adapter-szerűség, amivel újra visszavarázsolható normális méretre, hogy ha valami kell még, akkor a régi teló úgyanúgy müködjön vele?
-
-
__H4X0R__
senior tag
válasz
KisComb #47681 üzenetére
"Kérdésem az lenne, hogy mire figyeljek oda?": Hát alaposan nézd meg a telefon külsejét, külső behatások után keresgélve, ezen kívül próbáld ki a telefon egyes funkcióit, pl tudsz e hívni, mert ha lopott és le van tiltva, akkor van egy drága és erősebb iPodod.
"Kell-e figyelnem valamilyen gyártásból eredő hibára?": Gyári hiba nem igen szokott lenni az Apple termékekben, de azért nézd meg a képernyöt, hogy biztos pixelhiba mentes-e. Valamint ellenőrizd a gombokat, hogy megfelelően működnek-e, de szerintem nem lesz vele gond
A 16-32-64 GB-s modellek között csak memória különbség van, tehát ez teljesen szubjektív, hogy melyik modellt választod, a memória méretén kívül teljesen ugyanaz a rendszer.
[ Szerkesztve ]
-
KisComb
csendes tag
Üdvözlök mindenkit!
Kb 2-3 hét múlva fogok venni egy 4S-t!
Kérdésem az lenne, hogy mire figyeljek oda? Valószínű használtan fogom venni, de ha óva intetek tőle, akkor új lesz!
Kell-e figyelnem valamilyen gyártásból eredő hibára? Gondolok itt arra, hogy esetleg, amiket később gyártottak, azokban van némi nemű esetleges javítás. (Ez csak feltevés!)
Van-e valamilyen különbség a 16-32-64GB-os modellek között? (Véleményen szerint nincs, legalább is ez a logikus, csak a tárhely nagysága változik, de inkább megkérdezem.)
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz
mongoose123 #47677 üzenetére
Házilag kivitelezhetőBárki meg tudja csinálniEgyszerű
Szervízbe érdemes vinni pipaValószínűleg én is meg tudnám csinálni, de persze nincs meg a megfelelő eszközöm.
Miféle aksikat lehet beletenni? -
mongoose123
aktív tag
válasz
Sn[4k3] #47675 üzenetére
Természetesen kilehet. Az a lényeg, hogy valami hozzáértővel csináltasd, aki rendesen tud forrasztani nyákra dolgokat. Veszel a telefonhoz egy akksit, és 3 kábel lesz ha leszeded a fémhátlapot, és a 3 kis kábel jön az akksiből, ami illeszkedik a fölötte lévő telefon alaplapra, 3 egymáshoz nagyon közeli ponton. Tehát kézügyesség és gyakorlat kell hozzá.
-
ldani-91
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy problémám!
Van egy Iphone 3G-m.
Az a gond vele, hogy azt írja, nincs szolgáltatás!
Valaki valamiféle segítséget tudna nekem ebben nyújtani?
Privát választ várnék, ha lehetséges.Köszönöm előre is!
Üdv![ Szerkesztve ]
-
Sn[4k3]
senior tag
Sziasztok!
Valószínűleg sikerül szereznem bagóért egy iPhone 2G-t és az egyik bökkenőm velük kapcsolatban ugye a fém hátlap és a nem cserélhető aksi.
A hátlap gondolom simán cserélhető, de az aksit ki lehetne-e bűvészkedni a telefonból kicserélni egy valószínűleg olyanra ami tovább bírja?
-
zaiczd
tag
válasz
Barett 50cal #47667 üzenetére
iStyle oldalán találsz sokat!
-
válasz
Barett 50cal #47667 üzenetére
Van, a megfelelő topikban kell csak rákeresni, többször tárgyalták: [link]
-
Barett 50cal
senior tag
iPad-hez valaki használ stylust?
Szeretnék egyet venni, mindennapi használatra(írás,esetleg rajzolás
),de olyan sok van, hogy nemtudom eldönteni melyik lenne az ideális.. Valakinek tapasztalat valamelyikről?
üdv
-
__H4X0R__
senior tag
válasz
Parameter #47664 üzenetére
Pontosan mit szeretnel csinalni? iTunes segitsegevel probalkozol? Ha igen, akkor
Nagyon egyszeru a feladatod. A lenyeg annyi hogy az ikeszulek es a szamitogep egy kozos
Halozaton legyen. Ha ez megvaN elinditod az iTunes-t majd az ablak legaljan megtalalod az iTunes Sharing gombot. (be kell majd jelentkezned az Apple ID-vel) ezutan a telefonon is kapcsold be ( dupla home gomb, es lapozz a hangero beallitasokhoz, aktivald az ott talalhato gombot) ha ezzel megvagy akkor menj vissza a menube, nyiss meg egy zenet, es lathatod hogy egy uj gombbal gazdagottal. Azzal mit a hangeronel aktivaltal. Megnyomod, es maris a gepeden megy a Zene. Ugyanigy megy a videokkal, kepekkel.[ Szerkesztve ]
-
Parameter
csendes tag
Sziasztok,
Lenne valakinek egy super leírása, infoja a Home Sharinghez?
thx.
-
mongoose123
aktív tag
válasz
misi111 #47662 üzenetére
Próbálj meg egy egyszerű dolgot, hátha bejön.. Hívd fel a telefonnal mondjuk a lakástelefonodat, és az iPhone-on van egy hangszórós ikon hívás közben a kihangosítással, és azt nyomogasd párszor, és próbáld közben az újjal letakarni a szenzort a hangszóróváltás után, hátha sikerül. Esetleg még tudsz minden beállítást törölni 0-ra.
-
misi111
tag
Sziasztok....
Van egy iphone 4-em,nem én vagyok az elsö tulaj. Most vette észre a párom hogy nem müködik a távolságérzékelö ,tehát hiváskor égve marad a kijelzö és a fülével véletlenül némitja stb.. T-mobilos a teló,de gar levelem nincs hozzá? Valahogyan nem lehet ujra kérni gar levelet vagy gariztatni náluk. Köszönöm elöre is a segitségeteket. Üdv
-
zaiczd
tag
valaki nyomkodott már új iPad-et ? kíváncsi lennék egy olyanra is
-
str4y
tag
Hogyha a backupból telepítés után újra jb-zel, és felrakod nagyjából ugyanazokat a tweakeket, akkor valószínűleg nem lesznek nagy problémák. Akkor nem érdemes hogyha nagy upgrade-et csinálsz, pl iOS 4-ről iOS 5-re.
Hogyha mégsem szeretnél backupból telepíteni, akkor itt találsz segítséget az adatok, mentések átköltöztetéséhez.
-
Rivaul
addikt
válasz
zaiczd #47634 üzenetére
Kéne valamit alkotnia elvileg az apple-nek. Külső, méret, kijelző szinte bizonyos hogy egy új modellben változik. Hogy teljesítményre mi lenne amit hoznak azt nem tudom. De a jelenlegi 4s is tökéletesnek mondható sebesség szempontjából. Persze ez csak az én véleményem.
-
__H4X0R__
senior tag
Egy erdekes dologra lettem figyelmes itt PH-n. Ha az ember geprol nezi a weboldalt akkor minden rendben van, am ha telefonrol(iPhone 4S) akkor a hangulatjelek, illetve a beallitott profil jelek felcserelodnek. Pl nekem az a fekete son go ku figura van, de telefonon megis egy tigrist abrazol. Es ezt nem csak sajat magamnl, hanem masoknal is tapasztaltam.
Ti talalkoztatok mar ezzel a "problemaval"?;D
[ Szerkesztve ]
-
__H4X0R__
senior tag
Próbáld meg ugy, hogy felcsatlakoztatod, kijön a hibaüzenet, és utána feloldod még1szer. Ha továbbra sem, bár nem tudom milyen iOS van fent az iPhone-on, amennyiben iOS 5-0-1, akkor érdemes letölteni a Cydiából az iPhoto Fix-et, mert ezen szoftveren néha csinál csacsiságokat.
-
zaskar
senior tag
válasz
Blaise #47571 üzenetére
MW600-al kapcsolatos kérdéseidre:
A bejövő hívásnál kiírja a hívó nevét?
Igen, felváltva jeleníti meg a telefonszámmal.
Működnek rajta a gombok a beépített zenelejátszóval?
Igen, működnek vele, sőt a Capriccio-val is (én azt használom). De ez nem igaz minden lejátszóra, találkoztam olyannal is, amivel nem működtek.
Milyen a rádió hangminősége?
Most próbáltam ki, mert nem nagyon hallgattam eddig, csak mp3-at. Jól szól a rádió, bár kissé kényelmetlen, hogy az állomások nem tárolhatók el, csak a frekvenciát lehet ide-oda léptetni. A vételi érzékenysége közepes, amennyire meg tudom ítélni. Nokia telefonoké pl. gyengébb volt, itt ahol lakom.
Mennyit bír akksival?
Úgy emlékszem, 10 órát adnak meg neki hivatalosan. Nem vagyok róla meggyőződve, hogy tudja ezt, bár én még nem mértem meg. Egyfolytában 2-3 órákat hallgatom munka közben, így több napig is elmegy töltés nélkül. De olvastam korábban olyan véleményeket is, ahol megerősítik a 10 órát.
Van egy bosszantó megoldás még rajta, a hangerőszabályzás, ami egy érintőcsúszka, és nem mindig úgy működik, ahogy kellene, de együtt lehet vele élni.
Összegezve: én nem bántam meg a vásárlást, ebben az árkategóriában egy elfogadható vételnek számít. -
luccc
csendes tag
Hello!
Egy ilyen ablak ugrik fel, amikor az iphoneomról iphotoba szeretném importálni a képeket:
"Photos in the Camera Roll on "Iphone 4S" cannot be viewed or imported because the iPhone is locked with a passcode"
Ez eddig még sohasem fordult elő és nem értem, hogy most mi történhetett és, hogy ez az telefon vagy a gépen lévő iPhoto hibája-e. A pascode-ot feloldottam a telefonon géphez csatlakoztatás előtt, hátha tényleg az a baj (habár eddig soha sem volt azzal gond), de ugyanaz maradt a probléma.
Valami ötlet?
Köszi -
__H4X0R__
senior tag
Van mentve SHSH-d az iOs 5.0.1-hez? Ha igen, akkor lehet, ha nincs mentve, akkor viszont nem fogod tudni. Az SHSH mentéséről itt olvashatsz bővebben. Tehát, ezt most érdemes megtenni, ha most is iOS 5.0.1 van rajta.
boogie94: akkor jó
[ Szerkesztve ]
-
boogie84
veterán
válasz
zaiczd #47625 üzenetére
már siker van.
(#47626) __H4X0R__: Mint írtam, azt hiszem h szombaton nem vártam meg h feltöltse egyáltalán a programokat.. Uh lehet h akkor is sikerült volna, de régi programmal próbáltam... mert a clubon az volt megadva... nem jöttem rá h az 4.3.3.-ashoz volt... azóta ugye fejlődtek a progik is.
Most már kész.
-
Rivaul
addikt
válasz
zaiczd #47629 üzenetére
Nekem volt mind2-ő. Vagyis S még mindig van. 5 röl 8 mpx nőtt a kamera, azért látható. 2 magos a5 procit kapott az S, helyenként ahol a sima beakad ott vígan megy az S. +Siri ami ha csak nem vagy english men nem nagyon érdekelhet sztem. Nekem megérte váltani bár mind2-ő remek telefon de az S kicsit remekebb. Az 5 röl meg csak városi legendák vannak, semmi konkrét így nem lehet hasonlítani.
[ Szerkesztve ]
-
zaiczd
tag
amúgy iphone 4, és 4s között mennyi a különbség tudásban, tapasztalatok, megéri az új, vagy majd inkább az 5 ?
-
boogie84
veterán
válasz
zaiczd #47623 üzenetére
Nekem ez alapján nem sikerült megcsinálni.
Hozzáteszem nem teljes az infó. Tulajdonképp annyi választott el a sikertől, h megvárjam h végig fusson a betöltés. Ha ezt megírta volna vki akk sikerült volna.
Viszont most segített egyik barátom, és pikk pakk kész van.
[ Szerkesztve ]
-
matepalfi
aktív tag
Üdv!
Tudna valaki nekem linkelni vagy PÜ-ben elküldeni linket arról, hogy egy Iphone 4 5.1-est hogyan tudnák jailbreakelni, úgy, hogy a bootoláshoz, ha netán lemerülne ne kelljen a gépet használni.
Nem az enyém a telefon, ismerős kért meg rá, hogy csináljam meg neki, és ezért kellene egy "szájbarágós" leírás a jailbreakról.
Üdv. -
Ocarina
aktív tag
-
Totheground
addikt
Eltűnt a kedvenceiom közül az iOS alkalmazások topic, lenne valaki olyan kedves és linkelné?
Köszi. -
zaiczd
tag
válasz
h1ght3chzor #47606 üzenetére
okés köszi
-
kapicsabi
tag
válasz
Totheground #47611 üzenetére
Igen, warez! Akkor nem is érdeklődök itt! :-(
Gondoltam itt nagy guruk vannak és hátha tud nekem segíteni valaki!
Elnézést, ha tiltott dolgot kérdeztem!
[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
válasz
kapicsabi #47608 üzenetére
iTunesból megvett és letöltött program? Mert akkor minek piszkálod az ipa-t? Egyszerűen ráhúzod az applistából a telefonra, és kész. Ha meg más forrásból van az ipa, akkor az warez és felejtős téma.
Szerk: akkor ez warez, ami tilos. Érdeklődj az ncoreon.
[ Szerkesztve ]
-
kapicsabi
tag
Mindig így szoktam feltenni rá a programokat. Korábban is volt már ilyen, de akkor restore-t csináltam, utána JB és minden oké volt. Csak most nem akarok restore-t csinálni.
Bal oldalon az "Alkalmazások" között ott van a program.
Ha rámegyek a telefonra és megnézem, hogy milyen alkalmazások vannak rajta, ott is látom a programot és ki is van pipálva, de mikor úgy nézem az itunes-ban, mint ha a telefon kijelzője lenne, akkor viszont nincs rajta!Remélem érthetően írtam le!
Nincs valami ötleted?
-
zaiczd
tag
válasz
h1ght3chzor #47600 üzenetére
hát nem tudom, a lényeg hogy árulom, és írta valaki hogy függetlenül érdekelné, és ezért gondoltam kicsit utánanézek, de valszeg ár érték arányban nem érné meg!
-
kapicsabi
tag
Ismét egy kis technikai segítség kellene. Fel akarok tenni a telefonomra (i4, 5.0.1) egy programot. Rákattintok az ipa fájlra, megnyitja at itunes-t, meg is jelenik az alkalmazások között, de mikor szinkronizálom, akkor nem teszi fel. Nemtudjátok, hogy mi lehet vele?
-
Razerr
csendes tag
válasz
mongoose123 #47601 üzenetére
2005ös hiba
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen házat vegyek?
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Windows 11
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Anime filmek és sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...