- 3060Ti EGPU over USB4 vs PC teszt
- leslieke farmerzsebe
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
Aktív témák
-
Manus01
aktív tag
Üdvözletem!
iPhone 4-re nem lehet lossless-t tenni?
-
petrasgabor
csendes tag
válasz
manchester85 #28552 üzenetére
Persze, nem zavar ha a rahuzott dolgokat magatol szepen elrendezi, sot tegye is meg, senki nem mondta, hogy ez rossz dolog.
Csak gyorsan kellett a hely es meglepett picit, hogy nem tudtam letörölni a zenéket iTunesban.
(Van külön lejatszom, plusz 1 db szamgepem, igy ebbe eddig nem futottam bele. Amit hallgatni szeretnek azt felmasolom, amit mar nem, azt letorlom. Azert annyira ez sem kaotikus.)
Tehát ha jol értelmezem, mindig a készülék tartalmat igazítja az aktuális iTunes tartalmahoz?
(mondjuk azert ez is tud kellemetlen meglepetéseket okozni.) -
Keksz
senior tag
Másik, 5.0 van most fent-
Érdemes felrakni az 5.01 -et? -
Keksz
senior tag
Aceplayer -ben az .srt feliratot hogy tudom megjelenítettni?
Ha megy pl. az AVI és mellette van az azonos nevű .srt, akkor az "i" -re klikkelve azt mondja "Subtitle : disabled" de ezzel ellentétben ott van a pipa az .srt mellett.Már azt is néztem mint GoodPlayer -nél hogy előbb le kell tölteni a fájlt (Mivel SAMBA-n keresztül "nézném"), az srt-t. És akkor lejátssza, de nem?
Kódolás UTF-8!
Vki használja így?
Felmásolom és megnézem úgy.
Nagy találmány ez a WiFi iTunes sync![ Szerkesztve ]
-
Ocarina
aktív tag
válasz
vadászcsiga #28582 üzenetére
3GS-en, 5.0.1-en nem bugos.
-
vadászcsiga
félisten
Így néz ki:
képVitatkozás helyett inkább válaszolhatnátok. Ragnar95 köszi de 5.0.1 érdekelne.
[ Szerkesztve ]
-
nofi
addikt
Az alkalmazások topic eléggé kihalt, ezért inkább itt fárasztok a kérdéseimmel
1.Milyen zenelejátszó programot ajánlotok?
2.Olyan adatforgalom számláló érdekelne ami pl. havi kvótát néz, esetleg figyelmeztet ha túlléptem egy adott százaléknyit.
3.Emelkedő csengőhangot hol lehet beállítani? (már ha lehet) Ébresztésnél elég zavaró, hogy egyből ordít. Van esetleg olyan bevált ébresztőprogram amiben lehet ilyet?
4. Kéretlen reklámokat ki lehet kapcsolni? Pl. Blood & Glory most küldött valami olyasmit, hogy gyilkolásra éhes a gladiátorom, játsszak már vele, de tegnap meg a vakus program ajánlott valami 160 alkalmazásos csomagot... -
bepe79
addikt
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga #28582 üzenetére
Nálam 5.0-n nincs ilyen bug,de iPod Touchomon a Featured fül nem működött egy időben és még restore sem oldotta meg a problémát, aztán 5.0-val megjavult
-
vadászcsiga
félisten
Aruljatok már el hogy másnál is bugos e az AppStore 5.0.1 alatt vagy csak nálam (top fülek idönkénti eltűnése, értékelés gombra hiába való nyomkodás)? Nem olyan nagy kérés egyszer már kérdeztem de nem kaptam választ. Csak amiatt kérdezem hogy restoroljam e vagy sem. Rohadt idegesítő, csak a bezárás segít ilyenkor.
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
válasz
manchester85 #28574 üzenetére
2001 óta használok iTunest, 2002 óta iPodot. Van némi fogalmam a használatáról elhiheted. Van egy sanda gyanúm, hogy a topic látogatói közül az egyik legrutinosabb iTunes user vagyok.
A probléma abból fakad, hogy az egyszerű usernek akinek semmi köze nem volt eddig hozzá, az fog ebből lejönni, hogy a library-t kell szinkronizálni egy az egyben a készülékkel, majd ha valamit le akar törölni a készülékről, azt a libraryből kell kipucolni. Ezzel pontosan az iTunes lényegét veszítené el.
Ha kicsit átgondoltabban fogalmazod meg és normálisan fogadod a kritikát, akkor talán nem kellett volna nekem ezt leírnom.
"Főleg, hogy a másik topikban még meg is védtelek, bár ez lényegtelen is lenne, ha igazad volna. De nincs."
Sosem kértem senkitől, hogy "megvédjen". Nincs rá szükségem.
(#28577) TheMarci: Már miért lenne káosz? Nyilván ha a gépről nem hallgatsz zenét, és csak egy eszközzel szinkronizálsz, akkor valóban nem lényeges, de az emberek többsége nem így tesz.
[ Szerkesztve ]
-
TheMarci
addikt
válasz
manchester85 #28574 üzenetére
Alapvetően egyetértek veled, de
"Az iTunesban kell tárolni minden egyes zenét szépen kitöltött tagekkel"
Ez szerintem nem feltétlenül szükséges, főleg hogy 160-as Classicom van, kicsit káosz lenne az iTunesban, meg gépen úgysem hallgatok annyiféle zenét, ha kell valami, arra ott a Spotify.
-
manchester85
veterán
Mit pontosítsak? Ebből neked nem az derül ki, hogy kb. még véletlenül se értetted meg a hozzászólásomat?
"Amit nem szinkronizálsz, azt törlöd. "
Ez ismét butaság.
Az iTunesban kell tárolni minden egyes zenét szépen kitöltött tagekkel,Nem azt írtam, hogy töröld, hanem, hogy "törlöd", persze írhattam volna azt is, hogy "törli". Egyszer klikkelj majd rá baloldalt a telefonodra, és nézd meg a készülék tükörképét a füleken belül. App-ekben az alkalmazások, konkrétan a telefonod képernyőjét is láthatod a telepített programokkal, stb. Ez még véletlenül se a tükörképe, mi?
Érdekes, Icecave vagy Ragnar95 tudta értelmezni, amit írok.
Fölényeskedve beírod, hogy így butaság, úgy butaság, amit írok, közben meg azt se sikerült kitalálni, mi mire vonatkozik. És még neked áll feljebb, pofám leszakad.
(Főleg, hogy a másik topikban még meg is védtelek, bár ez lényegtelen is lenne, ha igazad volna. De nincs.)
[ Szerkesztve ]
-
jozsi252
veterán
Lehet hogy elég lama kérdés de mivel teljesen új vagyok iphone téren ezért nemnagyon értem a dolgot
10 perce felraktam iphoneom töltőre 36% volt, most 71%. Alapból ilyen gyorstöltő van hozzá vagy mi?
-
hemaka
nagyúr
válasz
Endruboy007 #28563 üzenetére
Nem érték el a maximális barát számot?
-
Endruboy007
tag
Sziasztok!
Van ötletetek, hogy miért nem tudom a game centerben felvenni a Szifon.com-ot barátként? Hiába írom be, hogy SzifonCenter3, ahogy az oldalon van, nem történik semmi, ha rányomok, hogy felvétel, azt tudom, hogy vissza kell igazolniuk, de semmit nem is ír ki. Már próbáltam kijelentkezni, újraindítani a telefont, ugyan az...5.0.1 iOS i4
-
bepe79
addikt
Ma kapott az iPhone4-em egy origi ozaki icoat 0.4mm-t + egy ozaki fóliát (tokkal járt), az Andrássí úti iStyle üzletből.
A srác elég bubisan rakta fel nekem a fóliát, utána én próbáltam ott az üzletben a törlőkendővel kinyomni a légbuborékokat a fólia széle felé. Úgy ahogy sikerült is, szerintem szép, meg rendesen be is fogja védeni az i4-em. moshiból láttam nagyon jó tokokat, eddig ebben az üzletben volt a legeslegtöbb tok és fólia, és a legjobbak, láttam szálcsiszolt fémes hátlapot/tokot is! A Westendben lévő (ott is voltam ma) egy nagy sz@r ehhez képest, nincs ott semmi, és egy, azaz egy darab tokot tudott nekem i4-hez ajánlgatni az eladó.
[ Szerkesztve ]
-
jilian
addikt
Ugye vannak a Fotók/Albumok
Létrehozok egy háttérképek albumot, és a filmtekercsből átmásolom a képeket az albumba, ugye a filmtekercsből törölni szeretném, hogy ne legyen meg 2x.
Miért akarja törli az albumból is? -
Ja, csak épp a "Amit nem szinkronizálsz, azt törlöd. " mondat arra vonatkozik,hogy ha van valami zene az iPhone-on, viszont syncelsz egyet itunessal, akkor azokat mind törli, és csak azokat synceli fel a telefonra, ami iTunesban is meg van adva, hogy rakja fel. Ami nincs, azt törölni fogja.
A tükörkép dolog is megállja a helyét, hisz ami ki van jelölve iTunesban, hog ysyncelje azt synceli, ami meg nincs, azt nem.
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
válasz
manchester85 #28552 üzenetére
"A szinkronizálás lényege, hogy az iTunes a telefonod tükörképe."
Ez így nem igaz és félrevezető is.
Az én iTunesomban van 5677 track 109GB-on. Ha ez az iPhone-omra lenne tükrözve az elég mókás lenne.
"Amit nem szinkronizálsz, azt törlöd. "
Ez ismét butaság.
Az iTunesban kell tárolni minden egyes zenét szépen kitöltött tagekkel, ha nem a store-ból származnak és nem kell bántani őket. Létre lehet hozni kiváló playlisteket amiket szinkronizálunk, vagy akár a checkboxok alapján is lehet szinkronizálni. Én például manuálisan húzgálom a librarymből át a készülékre a trackeket és playlisteket.
Mondjuk én öreg motoros vagyok már iTunes és iPod/iOS vonalon is, szóval számomra már réges régen ez a természetes.szerk:
Ettől szebben nem nagyon láttam még elrendezve zene gyűjteményt.[ Szerkesztve ]
-
jozsi252
veterán
válasz
Ragnar95 #28553 üzenetére
Elöbb megkérdeztem de válasz nemnagyon jött rá még egyszer megkérdem
Ha jön ismerősöm hogy toljak neki ipod-ra zenéket akkor elég ha csinálok 1 külön playlistet abba másolok bele neki számokat majd azt szinkronizálom. Ez így megoldható? csak hogy a saját zenéim ne kerüljenek rá neki hanem csak azok amiket neki összeválogatok?
-
Ragnar95
félisten
válasz
petrasgabor #28551 üzenetére
iOS5-ön már bármelyik számot törölheted
manchester85: +1Amúgy az egyetlen rendszerezetlen dolog a fájlok helye Windowson, bár ugye az iTunes ha akarod, rendszerezi neked mappákba is a sajátgépben a számaidat és akkor másik gépre átköltözni is egyszerűbb
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
válasz
petrasgabor #28549 üzenetére
Az iTunes működési elvét megfogalmazhatnánk 4 egyszerű szóval: rend a lelke mindennek. Igazából az, hogy egyesek számára ez használhatatlannak tűnik, azért van, mert ugyebár szakít az egyszerű (vagy inkább primitív) átmásolgatás elvével. Aki viszont megtanulja használni, annak sokkal könnyebbé/kényelmesebbé teszi a mindennapjait. A szinkronizálás lényege, hogy az iTunes a telefonod tükörképe. Amit nem szinkronizálsz, azt törlöd. Pont, hogy a hagyományos másolgatós módszer teszi keszekuszává az egész telefont, mikor már nem tudja az ember, mit hova, hányszor másolt fel. Vannak kategóriák, így rendszerezve vannak a dalaid, programjaid, stb. Nem kell 1000 mappából keresgélni, hogy mit hova másolj át. Lehet, hogy elsőre a másolgatás tűnik egyszerűbbnek, de második gondolatra már nem. Szerintem jobb, ha megbarátkozol ezzel a fogalommal, mert ez a jövő.
[ Szerkesztve ]
-
mondomén
őstag
válasz
petrasgabor #28549 üzenetére
Lejátszási listát lehet törölni (a telefonon). Szerk./Ürítés/Törlés, ezt a hármat kínálja fel automatikusan, mikor bele mész a lejátszási listába.
-
petrasgabor
csendes tag
válasz
sp@rtan #28545 üzenetére
sp@rtan, Ragnar95: Uraim, hálás köszönet!
Nem tudom mi értelme volt pont ezt a funkciót elrejteni...
Azt meg tényleg fel nem bírom fogni, hogy ott vannak a zenék a telefonomon, látom itunes-ban, és egyszerűen nem bírom onnan letakarítani szinkronizálgatás nélkül. Nem akarok szinkronizálni semmit semmivel, csak törölni akarok pár albumot! De nem, nincs del, nincs törlés gomb, nincs jobbklikk, nincs fn+távolítsd el te sz*r, hanem vagy meghallgatod, vagy nem. Hihetetlen!
Ha már így szóba került, mi történik ha törlök valamit a telefonról, vagy törlök valamit a gépről, és később szinkronizálom őket? Neadj' Isten egy másik gépen (is) történik mindez?
Van pár variáció tudom, de legtöbb esetben gondolom az a vége, hogy a telefonról eltűnnek dolgok... -
sp@rtan
senior tag
Töltőből tud valaki ajánlani egy megbízhatót? Nézegettem pár magyar webáruházban, 3 ezerért vannak olyanok, mint amik a 4-esekhez adtak, de az szerintem megegyezik az eBayes 1 dollárossal, amire nem szívesen dugnám rá a telefont..
-
Ragnar95
félisten
válasz
petrasgabor #28544 üzenetére
Bemész a zenékhez, megkeresed a törölni kívánt zenét és balra elhúzod az ujjad rajta, ekkor feljön a törlés gomb jobb oldalt, arra rányomsz és kész is
-
sp@rtan
senior tag
válasz
petrasgabor #28544 üzenetére
iOS5-ön végigsimítod a zenét, akkor ott lesz a törlés.
iTunesból meg vagy kitörlöd a zenét vagy nem az összes szenét synceled rá, hanem csak a kiválasztottakat. -
petrasgabor
csendes tag
Üdv.!
Hogyan tudok zenét törölni az iPhone-ról? -
Danny750
őstag
válasz
manchester85 #28534 üzenetére
ha tudsz segíteni akkor irj. nem kell beszolni másnak
-
snooze
veterán
hali!
a fototekercs képeinek sorrendjét hogyan tudom megváltoztatni? -
Rigiboy
tag
Sziasztok! Iphone4 vásárlását tervezem a T-mobilnál venném Médimania S díjcsomaggal kíváncsi lennék hogy az 500MB-s net elég neki? csak facebook néha böngészé chat semmi több.
-
DonThomasino
veterán
válasz
manchester85 #28534 üzenetére
4.2.1 hez függetlenítés is van?
Láttam vhol hogy van már magyar itunes, ez jónak mondható?[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
válasz
DonThomasino #28530 üzenetére
Mindre van JB, a 4.2.1.et tudod egyedül felrakni, vagy minden 4.0-nál korábbi verziót.
Danny 750!
Háló a jó égnek, legalább azok is tudják használni, akiknek tényleg szükségük van a segélyhívó szám elérésére, és nem csupán a szaros iPhone-juk miatt terhelik le a vonalat, ami morális tekintetben talán a leggusztustalanabb módja a függetlenítésnek.
DonThomasino!
Ez itt tiltott téma.
[ Szerkesztve ]
-
Danny750
őstag
válasz
manchester85 #28529 üzenetére
Hello!
Nem megy az ultra gevey sim iphone 4-en.
4.3.3-as szoftver a másik telefon meg 4.3-as. cydia-ból leszedtem a fourious mod-od utána kikapcs, bekapcs 112 és repülő mod be és ki. de sajna nem jo.
-
jozsi252
veterán
válasz
hemaka #28527 üzenetére
Panaszkodnak rá nagyon sokan hogy még nem az igazi.
Más
Van ugye ez a "értesítések" menüpont. Ez azt akarja jelenteni hogyha a telefont nem használom, akkor megnyomom pl főgombot akkor a zárolt képernyőnél melyik program jelezze ki ha jön valami, pl msn kijelzi ha írt valaki. Erre való ez az értesítések menü?
Ehhez tartozik, vagyis ez akar lenni ez a "push" információs dolog?
-
máyköl
veterán
A várva várt Gyurcsány Ferenc app is megjelent.
-
DonThomasino
veterán
válasz
manchester85 #28529 üzenetére
Melyik OS t érdemes most felrakni amihez van JB is?
-
manchester85
veterán
válasz
DonThomasino #28526 üzenetére
Remek, akkor most vitatkozni akarsz, vagy a véleményem érdekel?
Ha egy program frissítése 4-es szoftvert kíván, akkor azt nemcsak hogy nem tudod feltenni, de az update se látszik az appstore-on belül. De ezt már az előző hozzászólásomban is leírtam, nem olvastad végig? Ha meg iTunes-ban frissítetted, akkor már fel se tudod szinkronizálni a telefonra az alkalmazást.
A lényeg: attól, hogy nem látod, hogy van frissítés, még igenis van, csak nem olyan, ami kompatibilis a 3.1.3-mal. Ha egy alkalmazás frissítése már feljebbi rendszert kíván, azt nem látod a frissítések között. Innentől fogva kötve hiszem, hogy minden progiból a legfrissebb van fenn...
[ Szerkesztve ]
-
DonThomasino
veterán
válasz
manchester85 #28525 üzenetére
A program update ek minidg meg voltak, hiba nélkül.
-
manchester85
veterán
válasz
DonThomasino #28524 üzenetére
Nem tudom, ha jött frissítés, és 4-es szoftért kiált, azt te telóról nem látod az update-ek között, tehát hipp-hopp változhat a dolog. Illetve függ az alkalmazástól is, meg látni kéne, hogy mit jelent az, hogy nem működik. Nekem volt olyan alkalmazás, ami kiírta, hogy frissítsem, majd kilépett. Más progik meg vígan működnek ezeréves verzióval is. Ebben az esetben elég nyilvánvaló volt, de az alapján, amit leírtál, én nem tudok többet mondani.
-
DonThomasino
veterán
válasz
manchester85 #28521 üzenetére
De ez csak így hipp hopp?
-
jozsi252
veterán
Ez a wifin keresztül történő itunes sync hogy a fenébe működik? Mert itunes elindítom, wifi hálózatomra felmegyek, és rámegyek az itunes wifi sync-re viszont a "szinkronizálás most"-ra nemtudok rámenni mert halványan van kiírva hogy szinkronizálás most.
Tűzfalat letiltotam a eset-be. Itunes-on belül kellene valamit állítani hogy menjen?
-
manchester85
veterán
válasz
DonThomasino #28520 üzenetére
Nagy valószínűséggel igen.
-
DonThomasino
veterán
Van egy Iphone 3G-m 3.1.3 OS sel.
Vannak progik amik egyik napról másikra nem működnek,
újratelepítés után sem.Ez azért van mert régi az OS?
[ Szerkesztve ]
-
sipi723
tag
ez biztos, hogy visszakapom? mert ma vettem egy játékot, és előtte kérte a kártyám biztonsági kódját, megadtam, erre jött az sms, hogy levontak 1,97 eurót. (a játék nem ennyibe került)
régebben történt olyan, hogy megváltoztattam az ID és akkor is levontak ugyanennyit. lehet, hogy úgy vették mintha új regisztráló lennék? -
Ragnar95
félisten
válasz
snooze #28513 üzenetére
Itt van pár
Amúgy én a Photoshopot használom, azse rossz -
snooze
veterán
hali!
valami jo képszerkesztöt tudtok ajánlani?köszi! -
válasz
Nagyzera #28510 üzenetére
Hogy próbáltad resetelni? Nyomd hosszan a power-home gombokat egyszerre, de nekem volt,hogy különböző variációkat próbáltam hosszan nyomni, és egyszer csak jó lett.
Más: tegnap éjjel fél 3kor az én telefonom is úgy döntött,hogy kiad egy sms érkezett hangot, persze, nem jött semmi...
-
Nagyzera
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kis (illetve NAGY) problémám...
Van egy Iphone 3GS 32 gb-om...
teljesen lemerült....mikor hazaértem feltettem töltőre...reagált is kb. 10 perc után. Otthagytam....kb. 1 óra múlva megyek, hogy leveszem, és használom...erre csak a sötét kép... több mint 24 órát volt fent...hátha....de semmi!
azóta nem reagál sem a töltőre, sem az Itunes-ra. Resetelni próbáltam....semmi.
Ötletek??? -
JamesHun
addikt
[link]
na ez a szemétség
megveszed a programot és valamiért ha kiveszik appstore ból és visszateszik azt újként fogja fel és a megvett progit újra meg kell venned
ezzel valamit kezdhetne az apple, mert bizalmatlanságot szülhet ami nem jó nekik
meg a sok kamu programot kibannolhatnák (újlenyomatolvasó programok stb)
majdnem megvettem én is ezt a progit, de ilyen negatív kritika után nem veszem meg :S -
manchester85
veterán
válasz
DonThomasino #28506 üzenetére
Mert az egyik le van adózva, a másik meg nincs. Egyébként ez inkább az iPad topikba való kérdés.
-
DonThomasino
veterán
Hol érdemes Ipad2 t venni?
Miért van az hogy APSTORE ban kb 20 e drágább mint a kisebb boltokban?
Aktív témák
- iPhone topik
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Opel topik
- BestBuy topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- Politika
- További aktív témák...
- Bontatlan, iPhone 16 Pro Max 256gb, natúr titán, 3 év garanciával, eladó!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen (289)