- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- R.I.P. Aláírások
- Ep128Emu felhasználói képeskönyv
- Amikor minden lakásom Faraday Kalitkában van! :D
- Szólánc.
- Saját tapasztalatok alapján: otthonautomatizálás védelme áramkimaradások ellen
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Xbox One S macerálás
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
petrasgabor
csendes tag
válasz
manchester85 #28552 üzenetére
Persze, nem zavar ha a rahuzott dolgokat magatol szepen elrendezi, sot tegye is meg, senki nem mondta, hogy ez rossz dolog.
Csak gyorsan kellett a hely es meglepett picit, hogy nem tudtam letörölni a zenéket iTunesban.
(Van külön lejatszom, plusz 1 db szamgepem, igy ebbe eddig nem futottam bele. Amit hallgatni szeretnek azt felmasolom, amit mar nem, azt letorlom. Azert annyira ez sem kaotikus.)
Tehát ha jol értelmezem, mindig a készülék tartalmat igazítja az aktuális iTunes tartalmahoz?
(mondjuk azert ez is tud kellemetlen meglepetéseket okozni.) -
petrasgabor
csendes tag
válasz
sp@rtan #28545 üzenetére
sp@rtan, Ragnar95: Uraim, hálás köszönet!
Nem tudom mi értelme volt pont ezt a funkciót elrejteni...
Azt meg tényleg fel nem bírom fogni, hogy ott vannak a zenék a telefonomon, látom itunes-ban, és egyszerűen nem bírom onnan letakarítani szinkronizálgatás nélkül. Nem akarok szinkronizálni semmit semmivel, csak törölni akarok pár albumot! De nem, nincs del, nincs törlés gomb, nincs jobbklikk, nincs fn+távolítsd el te sz*r, hanem vagy meghallgatod, vagy nem. Hihetetlen!
Ha már így szóba került, mi történik ha törlök valamit a telefonról, vagy törlök valamit a gépről, és később szinkronizálom őket? Neadj' Isten egy másik gépen (is) történik mindez?
Van pár variáció tudom, de legtöbb esetben gondolom az a vége, hogy a telefonról eltűnnek dolgok... -
petrasgabor
csendes tag
Üdv.!
Hogyan tudok zenét törölni az iPhone-ról? -
petrasgabor
csendes tag
Lehet, hogy ez csak nekem új, de beírom, hátha más is örömmel csodálkozik rá. Nem kísérleteztem a többivel, de a valahonnan rémlett, és igaznak bizonyult: a Cseh billentyűzet tartalmaz ékezet gombot! Így nem szakad meg az írás üteme ha ékezetes szöveget kell írni, és megmarad persze a "nyomvatartós" bevitel is. Nekem tetszik!
-
petrasgabor
csendes tag
Ha már "az ár nem számít"
, akkor nézz szét a vaja tokok között.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Politika
- Linux kezdőknek
- Filmvilág
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly