Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigdady
nagyúr
válasz
SharpSA
üzenetére
Ds photo-ba belépsz és elindítod a feltöltést, de lehet a benne lévő photo backup pont erre szolgál és nem használom csak a feltöltést.
Vagy szerintem bármivel kompatibiis a syno. Csak be kell állítani honnan szedje le. Icloud-ról nem tudja már? És ds photo-t használok nem tusom, de dropbox google drive stb mindig is ment -
SharpSA
veterán
Létezik olyan app, amivel az IPhone-on levő fotókat, dokumentumokat lehet szinkronizálni egy Synology NAS-ra?
-
moleculez
veterán
válasz
Totheground
üzenetére
Ha bért kapsz azt valószínűleg hamarabb kiküldik, és átugorják a "pending" státuszt. Pl mikor az Amazon fizumat átállítottam Monzora, arra is jelzett, hogy felvehetem hamarabb, pedig annak nem volt bérelőzménye.
Az utalás számlák közt realtime (UK), de a béreknek van egy átfutási ideje, nem tudom mitől függ. Pl az Amazonos fizum az 3-5 munkanap volt amíg Natwestre kaptam.
Tesco péntek ha törik ha szakad. -
bigdady
nagyúr
-
Totheground
addikt
-
okoska74
senior tag
válasz
nylontacsko
üzenetére
Revolut

-
nylontacsko
senior tag
A Koin kezeli a bankkártyás fizetéseket, vagy manuálisan kell bevinnem azokat?
Illetve úgy kérdezem, hogy létezik-e, egyáltalán olyan applikáció, mely összeköthető bankkártyával, vagy számlával?
Korábban Money Pro-t használtam (iOS, OSX), de az sem tudott ilyesmit.
Köszi -
Sungoo
addikt
Sziasztok! Nézzétek el a buta kérdést nekem, sosem volt ezelőtt ios rendszerű készülékem.
Ezen létezik olyan app, mint az androidon, hogy ki lehet tenni egy ikont, amivel lezárom a kijelzőt? Szól nem gombbal, hanem ikonnal zárom le a telefont. -
WestBam
senior tag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Nekem jó.
-
törölt tag
Ingyenes a Motorsport Manager 3 [link]
-
törölt tag
Hali!
Vagja valaki ezt a Koin alkalmazast?
Tudtok esetleg hasonlot?
Itt hiaba csinalok szamlat es mentem el, hogy januar elejen mik a fizetni valoim, a vegen nem latszik a tranzakcioknal...
-
istvan170
aktív tag
Helló! Hogy tudom azt megcsinálni, hogy az iPhone Google naptárjában látszódjanak az Apple naptár családilag megosztott bejegyzései?
-
Aciduzzu
aktív tag
Sziasztok! Valaki tudna jo szivvel ajanlani nyelvtanulos applikaciot, amivel jo tapasztalata van?
A Duolingot ismerem.
-
moleculez
veterán
A kulcskarika által létrehozott Strong Passwordot hogy tudom "megosztani" más Apple cuccra, ami másik Apple ID-val használva?
(saját eBay account az asszony telójára) -
norbertoth
senior tag
Ebben a pocket build-ban mekkora világot lehet építeni, vagy csak olyan kis kockányit?
-
bbmt
senior tag
-
Cyberbeni
addikt
iPadOS 13.3, rámegyek a send.tresorit.com-ra, rányomok a pluszra, browse, onnan a downloadsból kiválasztok egy fájlt az simán felmennek. Utána le is tudom tölteni és ott lesz a Files appban a Favorites/downloads között még egy példányban.
-
bbmt
senior tag
Skacok van aki a letöltésekből tudott már file-t csatolni valahova. Feltöltenék egy file-t egy szerverre,de semmit sem enged kiválasztani/kijelölni.
-
tothferenc
senior tag
Sziasztok. Az mitol lehet, hogy az i8-asomon nem jelenik meg sem ikon jelzeskent, sem az allapotsavon sem a zarolt kepernyon az instagramon kapott privat (direct) uzenetek?! Beallitasokat atneztem, app prissitve, letoroltem/ujratelepitettem, de a problema megmaradt. Csak ha belepek az alkalmazasba, ott jelzi, hogy pm.
-
Gsx-rr
veterán
Mar csak azt mond meg ,hogy mukodik?
Csak mert ha bemegyek a Memories-ba nalam 2 "osszerakott" video van. Az egyik az eves osszeallitas a masik meg egy Oktober 16.-i
Ma csinaltam csomo kepet meg ugy az egesz mult heten sehol semmi. Lehet ,hogy ez az oka?Before you begin
Make sure that your iPhone, iPad, or iPod touch is running iOS 10 or later and your Mac is running macOS Sierra or later.
If you want to get the same Memories on all of your Apple devices, follow these steps:
Set up iCloud on all of your devices.
Sign in to iCloud with the same Apple ID on all of your devices.
Turn on iCloud Photos on all of your devices that you want to use with Memories. -
F.E.K..
senior tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Egyébként pár napja ránéztem a képeimre, és tényleg egész jól összedobja a klippeket, meg is lepődtem rajta.
-
nord_
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
Hát nem vagyunk egyformák.

”általában ... kielégítő” Nem szeretem a félmunkát.
-
jófejsrác
senior tag
Szerintem lényegesen egyszerűbb a kész videóban cserélni pár képet vagy zenét a képek alkalmazáson keresztül mint iMovie-ban előröl kezdeni. Persze akkor az egész olyan lesz aminek elképzeled, de ahhoz hogy csak legyen egy hangulatos montázsod, bőven elég a gyári képek app is

-
Gsx-rr
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
Csak ez teljesen random valasztja ki a kepeket. Te nem tudsz osszerakni
-
Killing
addikt
Hali!
Valami értelmesen működő ingyenes hívás rögzítő progi létezik iPhone 11-re ami automatikusan felveszi a kimenő és bejövő hívásokat? Vagy lehet rá írni automatizálást?
-
jófejsrác
senior tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Ezt akartam én is javasolni, egész hangulatosakat szokott csinálni a gyári app. Max kicserélsz benne egy-két képet vagy zenét ha nem jön be. De szerintem 90%-ban mindig eltalálja őket.
-
MasterMark
titán
válasz
nelsonmanian
üzenetére
Ilyet beépítve tud csinálni a telefon, nagyon jópofákat tud csinálni próbáld ki.
Fotók - Önnek, ott rámész valamelyikre ott lesz egy lejátszás gomb, összeállít egy videót a fotókból és videókból. Egy kis ráhatást tudsz csinálni, rövid vagy hosszú legyen, milyen téma, milyen fajta zene, stb.
Nagyon jók szoktak kijönni.

-
nord_
veterán
válasz
nelsonmanian
üzenetére
iMovie.
-
nelsonmanian
senior tag
Iphoneon lőtt nyaralós képekből/videókból mivel érdemes slideshow videot csinálni? Lehet pc is, sőt talán az még jobb is lenne.
-
CharlieDrop
veterán
Sziasztok
régebben volt az Autodesknek egy jó kis 3D szerkesztője a 123D Design. Sajna ez megszűnik és az utódai közül nem találtam olyat ami ehhez hasonlítana. Tud valaki hasonló 3D szerkesztőt?
köszi
-
moleculez
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
Igen mobilon akarom megoldani. Bár Macen lehet egyszerűbb megoldani.
-
moleculez
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
Egy videóból szeretnék kivenni egy képkockát, és fotóként használni. Szóval a screenshot nem a legjobb opció, mert nem arról van szó, hogy egy leírást elmensek vagy valami, hanem fotó minőségben kellene. Remélem érthető.
-
Giovan!
addikt
válasz
MasterMark
üzenetére
De ahhoz nagyon gyorsnak kell lenni

-
moleculez
veterán
Tudtok olyan appot amivel videóból tudok képkockákat kimenteni?
-
B.Ricsike
őstag
Mit értesz példa fájl alatt?
Átküldjem a tervet?Egyébként sima windows-os gépen is szenvedtem vele, de találtam egy "PDF-Viewer" nevezetű programot, ami már nem mai gyerek, de úgy működik, hogy a memóriába betölti az egész PDF-et, aztán ha bármire közelítek, akkor egyből hozza, nem mossa el, nem homályos, nem kell várni.
Valami ilyen kellene iOS-re is. Pont amiatt vettem a Mini 5-öt, mert rohadt kompakt! Kiviszem helyszínre, nyitom a terveket, és írok is bele ha kell. Csak így elég macera.... -
moleculez
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
Köszi, erre nem gondoltam.
Mostmár ezt is tudjuk. -
válasz
B.Ricsike
üzenetére
Így van, sajnos ha nagyon sok a vektoros grafika a PDF-ben akkor szenvedős lehet a megnyitása. De tudsz jobbat? A Pro-m sokkal jobban kezeli a PDF-et mint az i5-ös laptopom, azon gondolom még lassabb lenne a dolog. Nincs példa fájlod?
Az biztos hogy ha csak fotók vannak benne azt lazán kezeli, van 300 oldalas rajzos grafikás könyvem, pörög gyönyörűen. -
MasterMark
titán
válasz
moleculez
üzenetére
Szerintem az volt.Csak az tudhat az új kártyáról és ugye appból tud felvenni kártyát az Apple Pay.Ezt találtam: [link]
Bár nem módosítható a kártya száma és a lejárati dátuma, automatikusan frissülnek ezek az adatok, amikor új kártyát kap. Ha a kibocsátó nem támogatja a frissítéseket, akkor előfordulhat, hogy szükség lesz a kártya eltávolítására, majd ismételt hozzáadására.Ettől függetlenül lehet az appon kersztül kap frissítést.
-
B.Ricsike
őstag
Köszönöm.
Igazából itt sem lesz sokkal okosabb az ember, maximum belenyugszik, mert ahogy olvasom, erre sajnos nincs megoldás. Az egyik srác még a PFD expert-et fejlesző Readdle csapatot is is kérdezte erről, de ott is azt a választ kapta, hogy ez sajnos ilyen. Kár, pedig nagyon bíztam a Mini 5-ben és a kompakt méretében.
Ezt írja átmeneti megoldásnak:
"The solution for me has been as suggested by them to rasterize some of the content that I’m receiving from my engineers to review. I’ll re-PDF the review sets that I get from them down to 11x17, opting to print as image and setting a reasonable resolution that I can still see detail in. This will often result in larger file sizes as things go from vectorized to raster but performance can go up."
Magyarul, ha jól értelmezem, képként menti és azután azzal dolgozik. -
moleculez
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
Igen fent van. Lehet hogy az cserélte a háttérben?
-
Ance
őstag
Múltkor volt róluk szó. Onesafe Password Manager most akciós. 27 helyett 2 dollár. [link]
-
válasz
nelsonmanian
üzenetére
iCloud, mivel a Onedrive kinyírja a live fotókat.
-
MasterMark
titán
válasz
nelsonmanian
üzenetére
OneDrive + iCloud.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
nelsonmanian
üzenetére
OneDrive
-
Mela Kehes
addikt
válasz
nelsonmanian
üzenetére
Box, Google Drive
-
szekra
addikt
válasz
nelsonmanian
üzenetére
Dropbox
-
devil-k
nagyúr
válasz
nelsonmanian
üzenetére
Dropbox.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Asus STRIX RTX 3090 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Dell Latitude 5530 Core i5 1245U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tüzes Ezüst! CTO! MacBook Air M5 24GB 1000GB Garancia! SILVER TÖLTŐVEL!!!!!
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha már így is, úgy is hozza kell nyúlni, akkor ne végezzünk félmunkát, ha van rá ingyenes, normális app.