Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
amdboy
üzenetére
Hangsúlyozom, nem vagyok mérvadó, mert nem tudok rajzolni, de pár gondolat, hátha hasznos. Én nem sajnálnám a helyetekben a lehetőségekhez képest legjobb ipad megvételét, évekig kitart egy aktuális modell, nem kell cserélni olyan sűrűn. A tanulásba (ilyennek tekintem a jelen esetben a rajzolást a leírtak miatt) nem sajnálnék invesztálni. Én is vettem pencilt az ipad-hez, a legjobb kiegészítőnek tartom - és töltöttem le pár rajzoló progit, úgy hogy nem értek hozzá, nagyon jókat elszórakozok magam is a rajzolással (nem értek hozzá alatt azt is értem, hogy nincs hozzá tehetségem, mondjuk úgy hogy semennyi).
Nekem nagy élmény, hogy úgy tudok rajzolgatni vele, hogy “büntetlenül” tudok törölni, visszalépni, ami a papír alapú rajzolásnál nem lehetséges. Örülhettek, hogy ilyen kreatív és értékes hobbija, időtöltése van a gyereknek, szerintem lehetőségekhez mérten érdemes a legjobbal támogatni. Ha a rajzolás háttérbe szorul, akkor is lehet az ipad-et általános célokra használni. -
bostone
addikt
válasz
amdboy
üzenetére
Igaz az iPad “csak” egy táblagép, viszont egy teljes értékű digitális eszköz, professzionális alkalmazásokkal. Tehát egy könyv formába bújtatott számítógép más felhasználási, ha tetszik bővebb felhasználási lehetőségekkel.
Nézzetek meg néhány videót, rengeteg kering a neten, milyen alkalmazással mit lehet alkotni.
Azért írtam, hogy bizonyos célokra fölösleges egy ilyen befektetés. Talán egy sokkal olcsóbb akármilyen tábla is megfelel a célra. Azért valóban pazarlás kiadni nagyobb összeget, hogy két hónap múlva a fiókban végezze.
@lugosi:
Nálam az eredeti tervben szerepelt, hogy asztali gépként fog üzemelni. Elvileg erőből nincs hiány, de még keresem a megfelelő összetevőket a főzethez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Qualcomm lapkával és nagyobb teleppel várható a CMF Phone 3 Pro
- E-roller topik
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Új - Apple iPad Pro 11" M5 2025 Wi-Fi 256GB - Space Black- Bontatlan
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- 27% - LG UltraGear 27GS95QE-B Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync BeszámítOK!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Új Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR i7-13700H 14mag 16GB RAM 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest