- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kreténtehén: Első lengyel túra
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
amdboy
üzenetére
Hangsúlyozom, nem vagyok mérvadó, mert nem tudok rajzolni, de pár gondolat, hátha hasznos. Én nem sajnálnám a helyetekben a lehetőségekhez képest legjobb ipad megvételét, évekig kitart egy aktuális modell, nem kell cserélni olyan sűrűn. A tanulásba (ilyennek tekintem a jelen esetben a rajzolást a leírtak miatt) nem sajnálnék invesztálni. Én is vettem pencilt az ipad-hez, a legjobb kiegészítőnek tartom - és töltöttem le pár rajzoló progit, úgy hogy nem értek hozzá, nagyon jókat elszórakozok magam is a rajzolással (nem értek hozzá alatt azt is értem, hogy nincs hozzá tehetségem, mondjuk úgy hogy semennyi).
Nekem nagy élmény, hogy úgy tudok rajzolgatni vele, hogy “büntetlenül” tudok törölni, visszalépni, ami a papír alapú rajzolásnál nem lehetséges. Örülhettek, hogy ilyen kreatív és értékes hobbija, időtöltése van a gyereknek, szerintem lehetőségekhez mérten érdemes a legjobbal támogatni. Ha a rajzolás háttérbe szorul, akkor is lehet az ipad-et általános célokra használni. -
bostone
addikt
válasz
amdboy
üzenetére
Igaz az iPad “csak” egy táblagép, viszont egy teljes értékű digitális eszköz, professzionális alkalmazásokkal. Tehát egy könyv formába bújtatott számítógép más felhasználási, ha tetszik bővebb felhasználási lehetőségekkel.
Nézzetek meg néhány videót, rengeteg kering a neten, milyen alkalmazással mit lehet alkotni.
Azért írtam, hogy bizonyos célokra fölösleges egy ilyen befektetés. Talán egy sokkal olcsóbb akármilyen tábla is megfelel a célra. Azért valóban pazarlás kiadni nagyobb összeget, hogy két hónap múlva a fiókban végezze.
@lugosi:
Nálam az eredeti tervben szerepelt, hogy asztali gépként fog üzemelni. Elvileg erőből nincs hiány, de még keresem a megfelelő összetevőket a főzethez.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- L bajonett, Panasonic, Sigma, Leica
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Eredeti játékok OFF topik
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Milyen egeret válasszak?
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Apple iPad 10th Gen 64Gb, wi-fi + Cellular, ezüst színben
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Apple iPad Pro 13 M4 256GB Wi-Fi használt, szép állapot 98% akku (113 ciklus)
- Apple iPad Pro 9,7 128GB használt, szép állapot 6 hónap garancia
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 64GB Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest