Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
yaska
csendes tag
válasz
fery02
üzenetére
Köszönöm szépen, ez már nagyon hasznos leírás, küzdök vele, nálam a dátumos megkülönböztetés sajnos nem jó, mert kellenek az eredetiek. Próbálkozok elrejtéssel, meg majd a szín jelöléssel; az elrejtés már félig jó, csak ebben az esetben nem mentődik a fájlokból az összes kijelölt az előzményekbe.
Szóval küzdök, az alap probléma mostmár az hogy viszonylag könnyen meg tudjak különböztetni egymástól 1-2 ezer fájlt, akár vmilyen jelöléssel vagy más helyre rakással...
-
yaska
csendes tag
Lehet hogy nagy butaságot kérdezek, de megpróbálom:
Ipad 9:
Van egy háromezer képet tartalmazó album, hogyan tudnám leválogatni, csoportosítani belőle a képeket más albumokba, ha nincsen áthelyezés opció? -
yaska
csendes tag
válasz
Acula M.D.
üzenetére
Na ezaz! Ha ezt tudtam volna, így csinálom, de mivel nem régen tértem át androidról, nem láttam a fától az erdőt
köszönöm! -
yaska
csendes tag
Igen, elindultam, dolgoztam vele most két napot, korábban ki tudja mennyit, de nekem ebből most van elegem. Veszek inkább egy androidos Asust vagy Samsungot, de ezt én nem fogom tovább csinálni. Elhiszem hogy biztonságos az apple, de nekem ilyen áron nem kell. Eladom az ipad 9-et, köszönök minden segítséget.
-
yaska
csendes tag
-
yaska
csendes tag
Sziasztok!
Elnézést ha nagy hülyeséget kérdezek:
A saját iPad- mint hely-ről hogyan tudnám áthelyezni a fotókat az albumokba? A saját iPad és az albumok is a készülékem memóriájában van, miért nincs közvetlen kapcsolat közöttük? Semmiféle felhőt nem használok!Köszönöm előre is a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hálózati / IP kamera
- LEGO klub
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Google Chrome
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Autós topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
köszönöm!