- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kurfürst
csendes tag
Én használok hasonlót iPad 2017-hez, a Zagg Rugged Messenger-t. Röviden - kurva jó. Jók a billenytűzet gombjai és a világítás is, jól lehet rajta gépelni, nagyon hasznosak a funkciógombok is, évekig bírja az akksi állítólag, az első gomb megnyomására automatikusan csatlakozik BT-n. Magyar változat tudtommal nincsen, és kicsit nehéz beszerezni, az amazonról sikerült végül egy EN kiosztásút, ami engem nem zavar. A bill kiosztással egy bajom volt, hogy magyar nyelv választása esetén a 0 (nulla) helyére az “ö” kerül, és egy ideig átváltogattam, de mostanra rájöttem hogy a CTRL + ö lenyomása előcsalogatja az nullást. A Foliot volt aki nem ajánlotta mert állítólag elcsúszik néha - én ezt annyira nem tapasztaltam a ZRM-nél sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Linux kezdőknek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- Fujifilm X
- Milyen program, ami...?
- HBO Max
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Ipad mini 4 - 64 GB + Tok + Fólia
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9 8.7" WIFI 64GB 4GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- ÚJ iPad Pro 13" M4 Space Black 256GB Wifi
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB 8GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest