Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
silmatauki
őstag
válasz
blakey
üzenetére
"Azt nem értem, hogy egy 4-5 éves készüléken miért várjátok el, hogy jó legyen a legújabb rendszer?"
1, ott a MS példája: ha van akarat, van normális szoftveroptimalizáció is régi hardverre.
2, továbbra sem értem, mi indokolja többek között a 4S “mágikus” (fél sebességre) lelassulását iOS9 alatt. Az új iOS9 feature-ek? Az nem lehet, ui. azok közül szinte semmit sem kapott meg a 4S. Akkor meg mi? Bármi is (1, akarattal lelassították VAGY csak 2, b@sztak az egészre és nem foglalkoztak az optimalizálással), az iOS9-re upgradelő end userek szívnak. -
access_denied
senior tag
válasz
blakey
üzenetére
3 éve adták ki az Airt, ha tévedek, javíts ki. Mivel nem mindenki aznap vásárolt, hanem mondjuk volt valaki, aki az Air2 megjelenése előtt vette meg, ezért lehet, hogy van egy két éves Air-je.
4-5 <> 2-3.
Őszintén kíváncsi vagyok (Air tulajdonosok véleményére leginkább), hogy mikor tapasztalható performancia csökkenés, ill. milyen újdonságok azok, melyek szembetűnőek és indokolják az erősebb hardvert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming fülhallgató új, garanciával!
- Eladó Asus GT730 SL 2GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest