Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
akcsy
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem van, hogy van rá lehetőség, hogy Android telefont tükrözzek Ipad Mini 4-re?
Arról hallottam, hogy Iphone és Ipad közti kapcsolat megy, de azt már nem tudom, hogy Android-ot tudok-e Ipadre.
Konkrétan GPS-t szeretnék rajta futtatni (de ugye az ipad nem sim verziós, így gps nincs benne)
Köszönöm előre is a segítségeteket!

-
akcsy
tag
Sziasztok!
Lehet béna kérdés, de hátha tudtok segíteni!
Nem vagyok egy műszaki zseni, ezért lehet hülyén fog hangzani.
Van egy Ipad Mini 4-em, ami sajnos nem GSM verziós. Néha szoktam kocsiban használni, de sokszor a viszonylag nagy kijelzője miatt jól jönne, ha futna rajta navigáció... Ugye van rá sok program, sőt vennék is rá, de ha jól tudom nincs benne GPS vevő. (pl. IGO szülinapp verziójával semmit sem tudott kezdeni
)
És az lenne a kérdésem, hogy van esetleg rá megoldás, hogy lehessen használni rajta navigációt?
Még a régi nokiámhoz vettem anno egy samsung gps (bluetooth-os) jeladót, de nem csatlakozik rá (ellenben az androidos telómmal)Köszönöm előre is a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Milyen processzort vegyek?
- Mesterséges intelligencia topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Újszerű, makulátlan Galaxy TAB 10 ULTRA 14.6" 12 GB/256 GB WiFi holdszürke AZONNALI CSEREGARANCIÁVAL
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, vadonatúj állapotban, 2027.09. 29-ig garancia
- iPad 9 gen wifi+ cellular hibátlan dobozos
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)