Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
devilzero
tag
Sziszatok!
Tavaly vettem egy iPad Mini 6ost (netflix, netezésre és hordozásra). Cimbora pedig megvette a 9. generációs alap iPad-et. Megtetszett a picivel nagyobb kijelző. Szerintetek mennyire merész dolog lefele váltani rá, ha csak tényleg a fenti dolgokra használjuk, illetve semmilyen kiegészítő nem használunk? -
devilzero
tag
Sziasztok!
iPad mini 6 az elso tabletom. Azt tapasztalom hogy neha (de nem mindig) egy Safariban valamely weboldalon pl. nem tudok gorgetni illetve bizonyos alkalmazasok lefagynak, kilepnek, nem reagalnak stb. Mas is tapasztal hasonlot?
weboldal pl: telex
alkalmazas pl: keepassium, udemy
Koszi! -
devilzero
tag
Sziasztok! Tegnap én is vásároltam egy hatodik generációs iPad minit és ehhez szeretnék vásárolni USB C hubot. Lehetőleg olyat szeretnék amelyet egy későbbi MacBook vásárlása esetén is feltudnék használni. Az Aliexpress oldalon láttam olyat ami eléggé sok csatlakozóval rendelkezik de nem tudom ezek mennyire megbízhatóak (Baseus vagy Ugreen márkára gondolok). Tudnátok ezzel kapcsolatban segíteni? Használ esetleg valaki hasonlót? Köszönöm és üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- Egyedi ékszerdobozka
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi