Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
válasz
ArrayOfLilly
üzenetére
Hűha, ez érdekes terméktámogatás. Akkor utánna nézek, kicsit emésztgetjük, de ha ilyen árak vannak szerintem kuka lesz a vége.
-
MrChris
nagyúr
Sajnos erre már nincs gari, aszem 2018-as, nem nagyon ismerem ezeket. Hát ez szivacs ha eleve semmi módon nem javít senki se ilyen gépet.
-
MrChris
nagyúr
Lányom az ipad proját padlóztatta kb 1m magasból, az eredmény, hogy se kép se hang, töltőre dugva se történik semmi. Mi mehetett tönkre? Vajon mibe fog ez nekem fájni?
-
MrChris
nagyúr
Sziasztok, abszolút kezdő vagyok Apple-ben, lányomnak vettem rajzolgatásra egy 2 éves 10.5 pro-t. Van hozzá egy 4Smarts pencil, ezzel is jól használható? Vagy az eredeti, vagy másik jobb e erre a célra? Funkciókban többet lehetne elérni? Valamint kezdőnek melyik rajzoló program ajánlott? Most főképp lányfigurákat rajzolgat.
Új hozzászólás Aktív témák
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest