Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArrayOfLilly
aktív tag
válasz
MrChris
üzenetére
Van, aki javít, ha körülnézel a neten, fogsz találni cégeket. A baj az, hogy a javítás is nagyon drága és gyakorlatilag nem tudhatod előre, hogy milyen minőségben sikerül.
Teljesen vegyes tapasztalataim vannak, nekem mondjuk csak kijelzőcserére, de jártam neves szervizben, kevésbé nevesben, egy-egyben több alkalommal is, és alkalomról alkalomra változik az elégedettségem mértéke.
Utoljára garanciális készüléket tört a fiam, és inkább a majdnem új áron való hivatalos cserét választottam, mint a javítást. Teljes lutri. Olvasgass review-kat a szervizekről, amiket kinézel, árulkodó.
-
mazsiii92
senior tag
válasz
MrChris
üzenetére
Amennyire tudom közvetlenül az iStyletól, iPadet nem szervizelnek, sem garanciában sem azon túl. Ha garanciaidőn belül lesz valami meghibásodás, akkor fődarab csere. Na most mivel itt nem meghibásodás történt, így szerintem ez neked egy új iPad árában fog fájni. Persze nem szép, de ha nem látszik külsérelmi nyom és még garanciás, akkor megpróbálhatod szervizetetni egy APR-nél.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung kuponkunyeráló
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- XMLTV EPG letöltő progi
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPad (2020) 2. generáció Cellular + WiFi 512 GB
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy Tab S9 128GB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 512GB SSD 1 év gar
- Bomba ár! Getac RX10 - Intel Core m5 I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 1TB SSD 1 év gar
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad G3 LTE i5-1245U 10mag 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- 27% - ÚJ Corsair VENGEANCE RGB 48GB (2x24GB) DDR5 6000MHz
- Samsung Galaxy A57 5G 256GB Awesome Gray Karcmentes állapot 8GB RAM 2029.04.10. garancia
- Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest