Hirdetés
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
GhettoChild
üzenetére
Én most a kettő közül a 256-os airt venném.
-
Killing
addikt
válasz
GhettoChild
üzenetére
Minimális a különbség, én azt mondom ha kell a nagyobb tárhely akkor air, ha nem akkor pro.
De vedd figyelembe hogy sok más eltérés van a kamerától kezdve (a pro széleslátószög + vaku), hangszóró (2 vs. 4, a proban nagyon állat szerintem), face ID vs touch ID…Személy szerint én a pro mellett voksolnék, többet nyújt egy kicsit, a tárhely mizériát meg ha tudod kezelni felhővel vagy külső meghajtóval akkor mindenképpen pro.
-
moleculez
veterán
válasz
GhettoChild
üzenetére
Ezt így nehéz megmondani, attól függ mire használnád. Én, a saját felhasználásomat ismerve MBA-t vennék. De Neked kell tudni.
-
MurdR
veterán
válasz
GhettoChild
üzenetére
Ki van ez találva...
De még hogy. Bár én még mindig nem értem ezt a 32 gigás tárhelyet, bár már megbarátkoztam vele.
-
válasz
GhettoChild
üzenetére
Nagyon.

Nézd a feature listet, mi kelhet az airből/proból ami nincs a simában. -
Cyberbeni
addikt
válasz
GhettoChild
üzenetére
Amit előttem említettek, plusz az Airen USB-C van, ami külső vinyóhoz illetve monitorra csatlakoztatáshoz jobb, mint a Lightning.
-
Divinity
őstag
válasz
GhettoChild
üzenetére
Mitől lenne egyforma a teljesítmény?
A12 - A14
3GB RAM - 4GB RAM
Plussz az egyéb dolgok mint jobb, laminált kijelző, gen 2 pencil support etc. -
válasz
GhettoChild
üzenetére
Nem esélytelen, olvass tovább.

Amit te akarsz az elvileg megy a telódon, próbáld ki.
Nem tudom, hogy mobilnettel megy-e.
De ha megy is, akkor vehetsz lte képes ipadet, ami drágább, vagy osztani kell a netet, ami nem tudom elég gyors-e. -
bostone
addikt
válasz
GhettoChild
üzenetére
[link] Ezt olvastátok?
-
válasz
GhettoChild
üzenetére
Ez nem xcloud, csak a konzolodról tudod streamelni a játékot a telóra, tabletre. Ilyen van ps-en és steamen is. Az xcloudhoz lényegében konzol sem kell, felhőből jön a játék.
És igazából erre bármelyik ipad jó, csak legyen friss ios rajta. Szóval szerintem minimum az ipad 6. -
válasz
GhettoChild
üzenetére
Linkeld már be az appot légyszi.
-
válasz
GhettoChild
üzenetére
[link] nincs, de elvileg jön hamarosan. Geforce now és amazon luna van elvileg már.
-
válasz
GhettoChild
üzenetére
[link]
"A vásárlónak a vásárlást megelőzően igazolnia kell, hogy teljesíti a fenti, jogosult vásárlókra vonatkozó feltételeket."
Új hozzászólás Aktív témák
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest