Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Austin F.: Hardverapró szűrő script 🛒
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nonsen5e
veterán
Pont lekéstem 2 nappal, már sajnos nem.
Rage47: Lehet, nem tudom. Nekem ez az ipad 9 az első almás cuccom, szerintem mikor vettem az már gyárilag 16 vagy 17-en volt, szóval nem tudok hozzászólni. Eddig többnyire meg voltam elégedve. Bugokat mindig találtam, de általában jó volt.
Ugyanezért viszont nagyon platformhoz sem vagyok kötve, mert igazából csak azért vettem ezt androidos tablet helyett, mert ez a kemény ceruza sokkal jobban tetszett, és a Procreate meg egy nagyon jó ár-érték arányú rajzalkalmazás. De azóta ahogy látom a Honor is csinált kemény ceruzás tabletet, és az Adobe is ingyenessé tette a Fresco-t, szóval adok ennek 1-2 hónapot, hátha helyreteszik, max váltok..
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Alkoholista nevelde
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Suzuki topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Kedvenc zene a mai napra
- Automata kávégépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- reMarkable 2
- iPad Mini 7 (2024) 128GB Garanciális
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest