Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- norbx: Számítógép.hu
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pano
veterán
válasz
kovsol
üzenetére
Sajnos -amiket én próbáltam- 3rd party gyártóknak olyan a tolla, hogy alvóba megy. Utána kb 2-3 másodpercig folyamatosan nyomni kell a tetejét, hogy visszakapcsoljon.
Ilyen szempontból is kényelmesebb a gyári Apple Pencil. De hát... csak jegyzetelésre meg szerintem luxus.Az, hogy írás közben kikapcsol és ilyen gyakran szerintem nem normális működés. Én ilyet sose tapasztaltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Új! UMAX VisionBook 10C LTE táblagép + Keyboard Case
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- ÚJ iPad Pro 13" M4 Space Black 256GB Wifi
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest