Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rent
senior tag
válasz
ittakary
üzenetére
Regen beforgathato volt, pl a robotporszivonal azon szuttyogtek, hogy ott nem akartak beforgatni aszf modositas miatt, de sikerult meggyoznom oket, hogy a vasarlaskor meg nem ugy hirdettek.. sot felhivtak ra a figyelmemet, hogy azt is beforgatjak majd.
viszont tobbet buknal 505 e nel, (most pl 525 az ara, tehat mar nyertem 23 at kb, hogy ket hete vettem, mintha most), mint 60, ha megprobalnad eladni, igy meg beviszed es kihozod az ujat, a 12% ot meg lenyeledpersze nem akarok senkit biztatni, hogy vegyen naluk mindent is es hasznalja ki a lehetoseget, csak leirtam az en tapasztalatomat es azt, hogy mar nem tudtam tovabb varni az m3 ra, mert meg mindig nem tudni, hogy mikor fog megjelenni es mennyi lesz. Ugy voltam vele, hogy inkabb megveszem ezzel az opcioval most, mintsem kesobb ha mar nem is lesz ebbol es ha brutal draga lesz az uj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2026) 11" M4 Wi-Fi !! 1TB !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- UTOLSÓ ÁR! Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2"
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 256 GB szuper áron eladó !!! (1)
- SAMSUNG Galaxy TAB S9 Ultra + SAMSUNG billentyűzet
- AKCIÓ! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- HP ProBook 650 G5 512 GB / 12HÓ Garancia
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest