- ldave: New Game Blitz - 2026
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
Ugyanez volt a folyamat nálam is. Küldte képet, továbbítottam a pénzügy felé, és el is utalták neki.
Hála Isten mögöttem áll a munkahelyem (országos, egyik legnépszerűbb IT webshop), így az esetleges jogi hátterem - Isten adja, h ne legyen rá szükség - be van biztosítva.
Várunk, aztán meglátjuk.(Annó 2008-ban volt már szerencsém hasonlóan USA importos, fél áras vásárláshoz, igazi óriási mákom volt, mert a hölgy - hm, vajon nem ugyanaz?
- fotós business-e rögtön miután megkaptam a rendelet termékeimet, bedőlt. Index-en topik is nyílt az ügyekkel kapcsolatban, nagyon sok károsult volt, aki utalt, de végül terméket nem kapott. Remélem ő nem jut hasonló sorsa.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Beszámítás! Lenovo LOQ 17IRX10 FHD Gamer notebook - i7 13650HX 24GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 8GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
- fotós business-e rögtön miután megkaptam a rendelet termékeimet, bedőlt.