- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
szabonagyur
üzenetére
OK, azt gondoltam, hogy ebbe a fiókba kell majd visszaállítás után belépni, csak ugye mivel most valamiért nem fogadja el a fiókadatokat - amivel én wines gépen simán bejelentkeztem - visszaállítás után nehogy ugyanígy maradjon.
Elvileg Safari-ban bejöttek a weboldalak, sőt OTP vernyákolt is, hogy nem megfelelő böngésző, telepítsen Firefoxot vagy Chrome-ot.
Délután kezembe kerül az iPad, nem csak telefonon keresztül beolvasva fogom látni a számomra amúgy is ismeretlen menüjét.
Esetleg visszaállítás előtt, ha frissítést tudok eszközölni talán rendbe rakja...ha egyáltalán van hozzá frissebb szoftver ill. a hiba miatt hajlandó lefutni
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 12.9 (6. generáció, 2022) 256GB Wi-Fi (bontatlan, számlával)
- Apple iPad Pro 12.9 4.Gen (2020) 94% (1év Garancia) + Ajándék tok
- Samsung Galaxy Tab S10 FE / S10+ / S10 Ultra / S11 / S11 Ultra tablet új BONTATLAN 3év garancia
- Xiaomi Redmi Pad 8,7 64GB, Wi-ti, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Pad 6 erős 8/256GB mint az új nagyon gyors!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- FIFA 16 Playstation 4
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF brand számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD UHD630 250W WIN11
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs