Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- sh4d0w: Nyitlocker
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Süvi
őstag
válasz
moleculez
üzenetére
Én a 10,5 re tényleg emiatt vettem az Apple Keyboardot, hogy bármikor le írni tudjam a gondolataimat.
A 11re ESR Ascend Keyboard lett.
Most lett egy 12,9-és, de nem tudom, hogy mi lenne jó hozzá.
- esr Ascend nincs hozzá
- Logitech Combo Touch
- Apple Magic Keyboard + Pitaka hátlap, de ez így 220e Ft, szerintem ennyit nem ér.Az egyik hallgató úgy használta, hogy Apple Magic Keyboard és mindig volt nála egy Mágneses folio tok is, amikor nem billenyuzettel irt, atrakta gyorsan a másik mágneses tokba.
-
Chereiose
addikt
válasz
moleculez
üzenetére
Van benne valami. Van is egy logitech bluetooth egerem, szóval az mindenképp jönne hozzá. Nekem is ez a bajom, hogy a gyári smart keyboard csak egy billentyű, a tablet hátulját nem is védi semmi, ez így elég kretén konstrukció, ahhoz képest nem értem hogy volt 65-70k, most 90k, közben a magic keyboard meg 40k, és írni is jobb rajta mert az nem ilyen gumi billentyűzet. Csak kicsit elsőre így béna megoldásnak tűnik, hogy kipakolom magam elé a tabletet és akkor hozzá a billentyűzetet, de hát egymás elé téve mondjuk olyan mint egy mini laptop

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Red Dead Redemption 2 (Konzol)
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Foxpost
- Vicces képek
- One mobilszolgáltatások
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 4500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest