Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lezl
tag
válasz
Micsurin
üzenetére
Jó de ha 5 GB helyed van akkor rendszer frissítéséhez valszeg már le kell szedned valamit és az se életszerű nálam hogy folyton le fel telepítsem a játékokat. Plusz ki tudja de ha ennyi írást kap a 64es SSD pár év múlva már gond is lehet. Arról nem is beszelve hogy utazáskor nem tudsz streamingről letölteni néznivalót. A mocskos Apple nem hiába nem rakott 128 gbt az airbe az alapmodelbe tudja hogy sokaknak az kevés és kifizetik a felárat a 256ért. Plusz még 1 dolog ami hátrány lehet még 1 x hogy a 64es nem tud virtuális memóriát kezelni. Most még nincs program amihez kellene de remélem 1 év múlva már lesz pár. Én a 300at sokaltam ahhoz hogy ennyi kompromisszumot kössek így aztán elköltöttem 400at.
kipróbálom azt az nplayert köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- Apple iPad Pro 11 4th Gen 256Gb Cellular , uj aktiválatlan!
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- Lenovo Yoga Tab 11 4/128 YT-J706X LTE STORM GRAY
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- Mobiltelefon szerviz Apple & Android készülékek gyors javítása!
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite 128GB használt karcmentes 100% új akku 6 hónap garancia
- RITKASÁG! Avexir Raiden DDR4 4GB/8GB ramok
- Huawei Nova 10 128GB Starry Silver Újszerű állapot 2028. 03. 20. garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest