- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Retro: 3dfx Voodoo 2 SLI
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
laciba77
tag
válasz
Hanibata
üzenetére
Szia. Pár hónapja használom elsősorban most otthon, de a terv az, hogy állandó útitársam lesz, ha enyhülnek a korlátozások. Ilyen méretben kerestem Android tabletet, de odaát ez a méret kb. halál - van egy Lenovo, meg egy nagyon gagyi Samsung kb. Hosszabb távra kerestem társat és ahogy megjelentek a hírek erről, egyből szerelem lett. Első Apple termékem, így volt pár szokatlan dolog, de ez nem az iPad, hanem az eltérő szemlélet miatt van. pl. fájok másolása. Azóta természetes lett az iCloud használata. A megjelenítés, a hangminőség mind első osztályú. Gyors, teszi a dolgát. Ráadásul "szemrevaló" is a kicsike.Az első hírek a jelly scroll effektről kissé eltántorítottak és emiatt egy hétig jártam munka után az iStyle-ba megtapogatni, de végül beadtam a derekam és azóta se zavar. Jelenleg nyelvtanuló program, kis rajzolgatás, némi Netflix és böngészés a napi rutin.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 - i5-8350U I 8GB I 256SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Apple Ipad Pro 11 M2 2022 Space Gray 128gb Wifi+Cellular 1 év garancia
- Apple iPad Pro 13 M4 256GB Wi-Fi használt, szép állapot 98% akku (113 ciklus)
- Bontott 0perces STARLIGHT MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 256GB Gar.: 1 év APPLE gar
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest