Hirdetés
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli62
addikt
válasz
greenbelt21
üzenetére
Nincs mit. Viszont a készlet és a gyors kiszállítás a Telekom mellett szól, és persze a kamatmentes részlet. Gyakorlatilag most úgy van, hogy amennyi kedvezményt kapsz, az a visszafizetendő kötbér lemondáskor. Erre szokták mondani, hogy valamit valamiért. Én egy digitális vezetékes telefonelőfizetésre írtam alá majd kétéves hűséget, de csak 200 Ft kedvezményt kaptam, ez a kötbér, így majdnem listaáron vettem. Ettől csak felsőoktatási hallgatói kedvezménnyel olcsóbb az Apple Edu oldalán, de azt hiszem ott nincs iPad Air, csak sima iPad, és valószínűleg csak Wifis változat, de az talán csak 220000 Ft körül van, talán itt a fórumban láttam rá linket, nekem nem volt opció, mert én mindenképpen cellular+ wifi modellt akartam. Más kérdés, hogy kipróbáltam a webes vásárlást,, és a rendelés során nem kért hallgatói igazolást, bár nem véglegesítettem a rendelést, tehát nem tudom, mi lett volna a rendelés leadása után
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo Thinkbook 14 G7 WUXGA IPS Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel Arc Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 855 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Xbox One S All Digital 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4677
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest