Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli62
addikt
válasz
greenbelt21
üzenetére
Nincs mit. Viszont a készlet és a gyors kiszállítás a Telekom mellett szól, és persze a kamatmentes részlet. Gyakorlatilag most úgy van, hogy amennyi kedvezményt kapsz, az a visszafizetendő kötbér lemondáskor. Erre szokták mondani, hogy valamit valamiért. Én egy digitális vezetékes telefonelőfizetésre írtam alá majd kétéves hűséget, de csak 200 Ft kedvezményt kaptam, ez a kötbér, így majdnem listaáron vettem. Ettől csak felsőoktatási hallgatói kedvezménnyel olcsóbb az Apple Edu oldalán, de azt hiszem ott nincs iPad Air, csak sima iPad, és valószínűleg csak Wifis változat, de az talán csak 220000 Ft körül van, talán itt a fórumban láttam rá linket, nekem nem volt opció, mert én mindenképpen cellular+ wifi modellt akartam. Más kérdés, hogy kipróbáltam a webes vásárlást,, és a rendelés során nem kért hallgatói igazolást, bár nem véglegesítettem a rendelést, tehát nem tudom, mi lett volna a rendelés leadása után
Új hozzászólás Aktív témák
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest