Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaba
veterán
Ipad mini 6 is lesz még az ősszel bejelentve,de nem biztos hogy a jövő héten.Lehet,hogy két Apple-Event lesz.Az első Szept 14-én a második valamivel később az ősz folyamán.A régebbi modellek árai valamelyest,csökkenhetnek,de nem biztos,hogy az újak bejelentésekor még készleten lesznek.
-
milkabrams
őstag
Az elromlás nem hiszem, hogy gyakori, de a 2020-as Air-em hajlik kis nyomásra is, a kijelzőn látom, hogy "besüpped" határozottabb érintésre, nem mindenhol egyformán áll ki a kijelzőn széle a keretből, betettem tokba de mikor ki akarom venni és látom, hogy görbül tőle, inkább hagyom. Ezt kiegészíteném azzal, hogy a 18-as pro nem hajlik, hanem törik.
Ezek miatt nem ajánlom a használt újféle házba csomagolt iPad vásárlását, persze, ha elfogadod ezeket az igen komoly struktúrális és összeszerelési problémákat, egy gyors tabletet kapsz, amin nem szabad spórolni a minőségi tokon.
Elméletileg a 2021-es pro már jobb ezen a téren. Minden esetre az előző Teclast tabletem sokkal jobban össze volt rakva, sőt az összes tabletem jobban össze volt rakva már 7 éve is.
Új hozzászólás Aktív témák
- szinte új Apple iPad Pro 12.9" (6. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + cellular 128GB ezüst ajándék
- Apple iPad 10 64GB pink eladó, újszerű, tokkal és ceruzával
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- Új állapotú iPad air M2 cellular 128 GB, + Apple Pencil Pro, 1,5 év garancia
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- 27% - LG UltraGear 32GS75QX-B Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Borzasztóan cuki, elegáns, HALK fileszervernek bőven elég teljesítménnyel és elegáns megjelenéssel
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest