- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- talmida: Változások 2. rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rmmm
tag
plus pont az iSamurai-nak, hogy ingyen vállalták, megpróbálják frissiteni. elég minusz pont, hogy másnap ugy adtak oda, hogy elmaradt ez, elfelejtették, ugy kaptam vissza, hogy hozza se nyultak. feleslegesen mentem el fizettem parkolot (380Ft volt 10 percre, lol) stb.
a jó hír, hogy magától meggyogyult, sikerult frissiteni. telefonon beszeltem veluk, hogy akkor most tényleg nem nyultak e hozza, es utana kerdeztem, akkor mitol futott vegig. végül ugy vettem ki, ez a tipikus bermauda háromszög, amikor senki se érti a hibajelenséget, és hogy mitől javul meg. ahogy neha a pendrivet is felsimeri a szamitogep, maskor meg nem, ezt se lehet megértni, csak kitartoan probalkozni. nekem 5 hard reset utan sikerült
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- MWC 2026: Adatbiztonságra fókuszáló újdonságok a Motorolától
- Interactive Brokers társalgó
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bittorrent topik
- Apple MacBook
- Telekom mobilszolgáltatások
- Robotporszívók
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Asztro / Wifi + Cellular / 256GB / Garancia
- Apple iPad mini 3 (Wi-Fi) 16GB, Ezüst
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- iPad Pro 11" 2018 256GB Wifi 92% akku Csere is
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest