- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
axlfsi
üzenetére
Nekem a OneDrive minden platformon (Android, iOS, Windows) bevált. Alapvetően én is Android felhasználó vagyok, de tablet fronton nekem is az iPad lett a tuti. A OneDrive szépen beépül a fájlkezelőbe is.
Pont az jutott eszembe, hogy régen elképzelhetetlen lett volna ilyen fokú integráció a két gyártó termékei között.
-
válasz
axlfsi
üzenetére
Nem vagyok biztos az itunes mentésben, egyszer próbáltam meg lementeni, de csak a a procreate 80 giga volt nekem, így nem vártam meg. Ezen kívül igazából csak manuálisan tudod menteni a dolgokat, a saját formátumában lehet exportálni belső memóriába, de talán máshova is, én inkább befizetem a 200 gigás icloudot és azt használom ilyesmire.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- SSD kibeszélő
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Bittorrent topik
- Videós, mozgóképes topik
- iPhone topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- ÚJ iPad Pro 13" M4 Space Black 256GB Wifi
- Apple Pencil USB C bontatlan
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 5G 128GB 6GB RAM Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S11 Ultra 14.6 512GB wifi 100%-os akksi 3 ciklus
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone XR 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest