Hirdetés
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: Safe Mode az agyban
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Dreadloord
üzenetére
Az apple egy agresszív üzletpolitikát folytató amerikai cég, semmiképpen nem hagyja hogy a pénzeden ülj, mindenáron azon van hogy dobd ki a régi készüléküket és vedd meg az újat. Alig hűl ki a jelenlegi ieszkoz már nyomják rád az újat. Ha megnyomod a frissítést már vesztettél is.
Én két iphone után oda jutottam hogy átmentem a másik oldalra. Ipadnek nincs alternatívája, ezzel már sokkal okosabb vagyok. -
Ragnar95
félisten
válasz
Dreadloord
üzenetére
Ez full bullshit, a sima, tehát nem retinás iPad mini már az iOS7-el is belassult elég rendesen, az iOS8 semmit nem rontott ahhoz képest a felhasználói élményen.
Amúgy nyomj egy restore+újként beállítást és kiderül,h valami szoftveres gond volt-e, ami miatt lassú volt az iPad vagy csak részedről volt placebo,h az iOS7 gyorsabb volt.
Remélem home+power megvolt már.
Amúgy meg mint írtam, ki lehet ezen akadni, de az iPhone 3G óta ez megy, úgyhogy nem újdonság és ha tájékozódtál volna, erről tudhattál volna
Ráadásul nem tudom, hogy a Mini már megjelenéskor is gyenge hardverétől mit vársz 2014-ben...
Új hozzászólás Aktív témák
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- GL.iNet OFF topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Tippmix
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ráadásul nem tudom, hogy a Mini már megjelenéskor is gyenge hardverétől mit vársz 2014-ben...