Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- hcl: Google Billingclient 8.x Android példaprogram
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
bkiky01
üzenetére
Ezzel pont a stabil, megbízható, megszokott szoftveres környezetet veszítem el, ami a legfontosabb szempont. Ezen az alapon egy linuxos asztali gépet is betehetnék neki, aztán szopathatnám magam éjszakákon keresztül a webkamera driverrel (kiragadott példa). Volt droidos tabletem, nem is valami dzsunka-szökevény (Nexus 7, meg is van még valamelyik fiókban, elvileg működik is, anno újan vettem), de sosem szerettem használni, mindig volt valami hiszti körülötte. Ugyanakkoriban volt egy Retina Minim is, amit sajnos utána eladtam, azóta is bánom, de akkor úgy tűnt, hogy nem használjuk ki, és csak állt a polcon. Mondjuk annak legalább volt értéke használtan, a Nexusnak semmi, hónapokig hirdettem ebayen, csak nevetséges ajánlatok jöttek (kb ingyen elviszem jellegűek).
p
Új hozzászólás Aktív témák
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Realme 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB független, fekete
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest