- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- hcl: Könnyű légierő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
B.Ricsike
őstag
válasz
hszilard666
üzenetére
Jah, hiányzik a Desktop OS róla. Ha az lenne, akkor best buy. Persze, most mindenki azt mondja, hogy nem kell az rá, így a jó, de mivel valszeg az eladásokat az eléggé ösztönözni fogja, és koptatja szépen lassan kifelé a notebook-okat a tablet (legalább is ez az irány szerintem), amikor kiadja az apple iPad-ra is, akkor majd az lesz a non plus ultra mindenkinek! Hogy hűűű, váá, de király!
Valami hibridet kellene kitalálni, hogy ha mondjuk billentyűzettel használod, akkor asztali OS-re váltson, ha lecsatolod, akkor meg átváltson iOS-re, vagy valami átmenet legyen. Szerintem.
De amíg van macebook, addig azt is el kell adni, szóval majd valamelyik ujjukba bele kell harapni, és terelni az embereket az újabb rendszerek felé.
De ezt már oldják meg ők! Szerintem 2-3 éven belül már nem sima iOS fog futni az iPad-eken, hanem valami hibridebb, 2in1 megoldás, és szerintem akkor lesz mindenkiben megint az "must have" érzés. -
válasz
hszilard666
üzenetére
néha eszembejutnak a régi árak
115ért vettem vadonatúj fóliás iPhone 4-et fehér színben, és 115ért fóliás iPad 2-t StyleBoltból.

-
válasz
hszilard666
üzenetére
Hol sikerült megfogdosni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen program, ami...?
- Android játékok topikja
- Természetfeletti erő? Acer Nitro V 16 AI notebook Gorgon Pointtal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Egyre több tényező hajtja felfelé az árakat, és hol van még a vége?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- LEGO klub
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - i5 7y57- 12,3" FullHD
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- A legnagyobb FÉLÁRON!!! Samsung S9 ultra 14.6"-os tablet! AkciÓÓÓ
- Dell Venue 10 Pro tablet (10,1FHD+/IntelQuad/4GB/128SSD)
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Samsung Gear VR: Note5, S6 (EDGE), S7 (EDGE)
- BESZÁMÍTÁS! Philips 223V5LHSB2/00 22 75Hz FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Hp 450 G9 Core i5 1235U 10 mag 12 szál 15.6 FullHD IPS Fém ház Boltból Garanciával Számlával
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest