Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
B.Ricsike
őstag
válasz
hszilard666
üzenetére
Jah, hiányzik a Desktop OS róla. Ha az lenne, akkor best buy. Persze, most mindenki azt mondja, hogy nem kell az rá, így a jó, de mivel valszeg az eladásokat az eléggé ösztönözni fogja, és koptatja szépen lassan kifelé a notebook-okat a tablet (legalább is ez az irány szerintem), amikor kiadja az apple iPad-ra is, akkor majd az lesz a non plus ultra mindenkinek! Hogy hűűű, váá, de király!
Valami hibridet kellene kitalálni, hogy ha mondjuk billentyűzettel használod, akkor asztali OS-re váltson, ha lecsatolod, akkor meg átváltson iOS-re, vagy valami átmenet legyen. Szerintem.
De amíg van macebook, addig azt is el kell adni, szóval majd valamelyik ujjukba bele kell harapni, és terelni az embereket az újabb rendszerek felé.
De ezt már oldják meg ők! Szerintem 2-3 éven belül már nem sima iOS fog futni az iPad-eken, hanem valami hibridebb, 2in1 megoldás, és szerintem akkor lesz mindenkiben megint az "must have" érzés. -
válasz
hszilard666
üzenetére
néha eszembejutnak a régi árak
115ért vettem vadonatúj fóliás iPhone 4-et fehér színben, és 115ért fóliás iPad 2-t StyleBoltból.

-
válasz
hszilard666
üzenetére
Hol sikerült megfogdosni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Amazon Kindle
- Gyúrósok ide!
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Számotokra mi volt az év játéka 2025-ben?
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 10. nap: Cassette Beasts
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest