Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Serpiko
addikt
Lehetséges hogy a 12.1.2 iPhone only?
-
Serpiko
addikt
válasz
mr.tamasbiro
üzenetére
Nekem meg mindig nem dobta fel a 12.1.2 Lolipopinyo!
-
Serpiko
addikt
válasz
mr.tamasbiro
üzenetére
Nekem is furcsa volt először de megszoktam hamar a jót könnyű megszokni. Kanapén döglök már simán gond nélkül fogom.
-
Serpiko
addikt
válasz
mr.tamasbiro
üzenetére
Nekem SE van meg iPad 2018 a telefon csinálja a jobb képet. Bár eszembe mégsem fordult jog iPaddal fotóztak.
-
Serpiko
addikt
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Upsz! Bocsánat figyelmetlen voltam meg komás. Lolipopinyo! 32 GB van nekem ott a pont.
-
Serpiko
addikt
válasz
lordring
üzenetére
Nekem is iPad 2018 van csak a 64 GB imádom. Ujjlenyomat nem sok van rajta nekem nem okoz gondot kb. 2 naponta törlöm de nem vészes könnyen lejön. Fólia nekem nincs rajta mondjuk lehet ember függő is ki mennyire zsíros vagy nem az. Haver átjött nyomkodja utána picolhattam. Pedig Gyuros szálkás a tag. Lol.
-
Serpiko
addikt
-
Serpiko
addikt
Jó kis gép lett az biztos. De megint a kérdés amin őrlődök nem használnám ki mert csak netezés videót nézek csetelek. Fényképezés alkalmanként de azt is inkább telefonnal. Szóval egyszó mint száz engem úgy érzem kiszolgál az iPad 2018. De elviselnék egy ilyen prot az tuti.
-
-
Serpiko
addikt
Szerintetek az új pencil tapad majd a régebbi iPadhez is?
-
Serpiko
addikt
Most akkor várható új ceruza is?
-
Serpiko
addikt
-
Serpiko
addikt
válasz
VincentVG
üzenetére
Úgy oldom meg minden reggel törlőkendővel le törlöm mielőtt elkezdődik a napom. Mondjuk extra lerakódást nem tapasztaltam a kendőre teszek tisztító folyadékot ennyi. Mondjuk a családban csak én használom így másnak a cucca felkenődése nincs a kijelzőn. Ja iPad 2018 rol van szó.
-
Serpiko
addikt
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Nekem ilyen van nagyon szeretem. Egy baj van vele nehéz levenni ha megakarom tisztítani mindig küzdök vele.
https://www.spigen.com/products/ipad-9-7-tough-armor?variant=36051606401
-
Serpiko
addikt
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Pár hét azt megszokod nekem legalábbis ennyi kellett hozzá. Türelem...
-
Serpiko
addikt
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Engem is zavart az óra de megszoktam idő kell hozzá. A fentről le húzós panel az nekem bejön nagyon kézre áll egy idő után.
-
Serpiko
addikt
Nekem elég kb. Így használom ahogy leírtad max fényképek ha egyszer nem férek el veszek felhőt.
-
Serpiko
addikt
Köszi
-
Serpiko
addikt
Mappába tenni hogy lehet több alkalmazást? Ipad 2018 legfrissebb rendszer van rajta.

-
Serpiko
addikt
Na pont ezt hívják úgy kuruzslàs jól beszèlsz. Nekem 2018 iPad van a cerka miatt választottam gyerek elvan vele. Elégedett vagyok vele tény hogy 40 ezer sok. Mérlegelni kell mire használod nekem nagy tárhely nem kell felhőben van minden azért a 128 GB jól hangzik. Jobb a 2018 kérdés neked mire kell. Egyszóval szerintem a 2018.
-
Serpiko
addikt
+1 hihetetlen pedig amiket olvastam róla azok fényezik a folyadékot nagyon. Legalábbis a web oldaluk engem is majdnem behúzztak. Ha nem írok ide szerintem már az iPad kijelzőjén lenne.
-
Serpiko
addikt
Megfogadom a tanácsot. Nos akkor marad a fólia vagy a semmi szeretek veszélyes élni. 😂
-
Serpiko
addikt
Végülis van benne valami akkor inkább hanyagolom ez a kijelzőre rakhato folyadékot. Felesleges ezek szerint, meg nem akarom, hogy a ceruzàval gond legyen.
-
Serpiko
addikt
A kijelzővèdő folyadék befolyásolja a cerka hasznàlhatosàgàt? iPad 2018...
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű, makulátlan Galaxy TAB 10 ULTRA 14.6" 12 GB/256 GB WiFi holdszürke AZONNALI CSEREGARANCIÁVAL
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest