Új hozzászólás Aktív témák
-
Moonwalk
csendes tag
Fura, hogy nem írnak róla semmilyen indokot. Ez az appos dolog meg szerintem lehet egy megoldás de gondolhatnának azokra is akik nem szeretnének appozni :/ Szerintem egy, jól megcsinált 4G-s magyar rádiónak lenne kereslete, vagyis hát én biztos, hogy hallgatnám, mert érdekel a dolog
-
Mike
veterán
Sziasztok.
Létezik mobilnetes 4G/LTE asztali készülék?Wifist rengeteget találok, meg tudom, hotspotoljak mobilról, de nekem olyan kéne amit egyszerű kezelni, bekapcsolod, kiválasztod mit aksrzs hallgatni és kész. oylan embernek kell aki azt sem tudja mi a hotspot.
a neten sehogy sem találokja és nem adó-vevő
[ Szerkesztve ]
-
jbl
senior tag
Gondoltam megosztom veletek, mert nekem nagyon tetszik.
[Radio Garden]
[ Szerkesztve ]
4 és fél éve csak vim-et használok. elsősorban azért, mert még nem jöttem rá, hogy kell kilépni belőle.
-
törölt tag
Amerikából hogyan lehet megtalálni a rádió1-et, milyen programot kéne letölteni?
-
-
SySERR
csendes tag
https://onlinestream.hu/ Csak magyar rádiók, de azokból szinte az összes csatornákra lebontva. Ezen kívül vannak ott online tévék is szép számmal.
Létezik hozzá KODI addon is: [link] (Prohardver/Logout fórum is tartozik hozzá)
Tehát KODI-t futtató céleszközön is el lehet érni az összes magyar rádiót. -
Zaji
őstag
válasz
customer114 #161 üzenetére
Már jobban hangzik, de valahogy a telefont ki kellene venni a sorból.
-
Zaji
őstag
válasz
customer114 #159 üzenetére
Egy hifitorony szerűségre gondoltam.
-
Zaji
őstag
Sziasztok,
Talán jó helyen járok a kérdésemmel. Én eszközt szeretnék internetes rádióhoz, ebben kérném a segítségeteket. Lehet vezeték nélküli, de az sem baj, ha LAN kábelt kell csatlakoztatni hozzá.
-
luw2win
őstag
nincs de szerintem el lehet igazodni a honlapon...
Ott van bal sarok lent a belinkel oldal alján, ott van asszem hat verzio.
Találtam vmi konkrétabbat [link] ott van a tetején h Listen.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
luw2win
őstag
Radio FG, a legujabb disco zenék, Francia, hétvégenként élő DJ adás , rezides dj-k :
Bob Sinclar, David Guetta, Martin Solveig, David Vendetta, Joachim Garraud, carl Cox, Tiesto ...
Innen lehet letölteni a rádio adást [link] Winampal tökéletesen játszhatóRengeteg stilus 6 fajta rádioadás, Én a FG , az FG Amerika-t szeretem, de lehet válogatni
[ Szerkesztve ]
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
frankie!
őstag
Ogg-s rádióból más se tud rendesen felvenni Streamripperrel?
-
frankie!
őstag
Van köztetek olyan, aki Smoothjazz.com-ot hallgat Octoshape használatával, 192 kbps-al, és közben fel is szokott venni Streamripperrel? Körábban gond nélküól ment a hallgatás és a felvétel együtt, de már egy ideje mindig megáll az egyik vagy mindkettő.
Nem a sávszélességgel van baj, mert a Bartókkal megy a kettő együtt 320 kbps-al. Mi lehet a baj? Jó lenne ha kipróbálná más is... -
mityku
aktív tag
Német neten is hallgatható adók, de ellehet az oldalról kalandozni az egész világba.
[link]Optimistán bele a reménytelenségbe! ''a légifölény olyan mint a pénz: nem boldogít, de nem árt ha van'' - by: JagdPanther
-
Pecc
őstag
RáDió VaN
Király rádió! -
DarkByte
addikt
RadioSeven: EuroDance, Dance, Trance. Személyes legnagyobb kedvencem.
Felvételhez javaslom mindenkinek a Screamer Radio-t, ez képes újratömörítés nélkül felvenni, és a számokat a title streaming alapján automatikusan elnevezni (hasonlóan dolgozik a StreamRipper-hez csak sajnos az az újabb Winamp-ok nem mindegyikével működik), ráadásul az összes mostanság használatos tömörítési formátumot ismeri.
-
frankie!
őstag
Nem tud valaki az Octoshape-hez hasonló szélessávú "szolgáltatót"?
-
mazda626
addikt
www.181.fm Nem rossz.
-
mazda626
addikt
Nagyon sok, nyáron Júliusban úgy emlékszem 6-án a DI-n egész nap nem ment zene, helyette egy misztikus háttérzaj alatt egy hapi mondogatta, ezt a szöveget, Day of Silence volt, de a DI-hez pár állomás csatlakozott még.
Június 26-án volt: [link]Netrádiók, amiket szeretek:
Liquid fm
Danceradio.cz
Fresh fm
ETN.fm[ Szerkesztve ]
-
frankie!
őstag
Nekem nem múködik! Be kell állítani valamit telepítés után? Neked melyik verzióval ment?
A másik: nem tudom, jól gondolom-e, de mivel érzésem szerint a ''what xou hear'' felvétele wavba majd tömörítése mp3-ba rosszabb minőséget ad, mint maga a stream. Gondolom mert duplán tömöríti és ekkor már nem tud olyan pontos lenni.
ez a program ezt megkerüli? Közvetlenül a dekódolás előtt rögzíti a jelet??? -
BITBOYS
addikt
most kaptam ezt a [link]et. szerintetek ebből mi igaz?
-
szandisas
őstag
ha [ICY 401 Service Unavaiable] hiba van akkor mi történik?
aláírás
-
stangli
senior tag
Dance 4 ever
http://digitalfm.freeblog.hu/
[link] -
Loopus
tag
Egy kis reagge:
http://bigupradio.com/
Jazz:
http://www.radioswissjazz.ch/ -
Vandit.
addikt
trancetream
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
stangli
senior tag
Ez ám a net-rádió
katt az Online hallgatásra és élvezd a Dance minden változatát
[link] -
marcee
addikt
-
marcee
addikt
A Bartók rádióból kellene felvennem ma délután egy műsort. Megoldható ez valami online forrásból fájdalommentesen, egyszerűen?
\m/
-
ReZge
csendes tag
a pandora.com a last.fm hez nagyon hasonlító rádió, sőt az az első ilyen rádió
, mostmárcsak az a para hogy gőzöm nincs mi történt velük mert pár hete csak egy hibaüzenetet látok mikor fel akarok csatlakozni. nem tudja valaki mi történt?
-
fero02
nagyúr
Lehet, h nem én leszek az első, aki ezt beírja, de...
streams.justmusic.fm:8000 -
Tibcee
tag
http://radiopleasure.myip.hu:8000/listen.pls
Minden este 8tól sugározzuk megszakítás nélkül a jobbnál jobb zenéket,halgassatok bele! -
k4mill4
csendes tag
Sziasztok!
[link] www.last.fm
Nagyon jó kis interaktív rádió, csak be kell írni egy előadót és már játssza is a számokat tőle meg hasonló stílusú előadóktól. Nagyon széles a paletta. Próbáljátok ki. -
frankie!
őstag
Ha webrádióból veszek föl először wav-ban, néha azt tapasztalom, hogy a 128 kb-es mp3-at csinálva belőle (pl. lame-el), rosszabb lesz a minőség a többszöri tömörítés miatt. Ha rögtön tömörítem, még inkább. Erre a célra milyen codecet ajánlanátok, és milyen beállítással? Vagy wavban kell hagyni?
-
Hujikolp
őstag
válasz
TheReMiXeR #107 üzenetére
a te egyik számod elvileg most megy a netrűdióban (megamix volume 1.) jó
-
-
Azazello-
senior tag
válasz
sziada5925 #119 üzenetére
radio dj-ből csak a két jómadár maradt meg a délutáni műsorból, a balaton rádión.
bár ne maradtak volna megEgy jó nőt meghódítani, és nem elmesélni olyan, mint titokban átúszni a Csendes-óceánt.
-
SunFighter
csendes tag
[link]
Sziasztok, dobnám a lapot tovább. Hallgasatok bele, nézzétek meg az oldalt. -
Nakata
tag
Nah ez a balaton rádió nem is olyan rossz
Köszke
-=Old-Boy'S=-FoREveR
-
Nakata
tag
Miért megszűnt a radiodj?? nem vok Pest környéki azért nem tom de mikor arra jártam mindig az ment ne mááá az tök jó rádió colt
-=Old-Boy'S=-FoREveR
-
zolynet
veterán
A nemrégiben megszűnt Deejay után ez az első olyan rádió, ami
hasonló zenéket ad, az elmúlt évek legjobbjaiból!
Érdemes rákattintani - zenék már hallgathatók, a honlap folyamatosan készül:
[link] radiooo.dj
[Szerkesztve]Life is too short to stay stock!
-
Csapi007
veterán
Ezt hallgassátok meg: [link]
"Csak úgy mondom"
-
zolynet
veterán
Balatonrádió: 88.2 [link]
Rádio DJ-ből mentek oda: béreszoo & nyalaka & 7000Life is too short to stay stock!
-
marcee
addikt
Nem közvetíti valamelyik online rádió a VB-t?
\m/
-
szimcsi
senior tag
Hogyan lehet használni a winampban az internetes tv-t,vagy rádiót.Nekem valami hibát ír ki.Hiba a lapon található parancsfájlban.5.21-es verziót használok.
XP
-
kraftxld
félisten
Energy 98 - Dance Hits
[link]| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
TheReMiXeR
senior tag
válasz
TheReMiXeR #106 üzenetére
Gyertek ismét... itt a szombat esti nosztalgiázás....
A link az előző hsz-ben található!
Észrevételeiteket a fórumban közölhetitek!
Köszi szépen!
Emberek vagyunk!
Üdv és jó szórakozást Mindenkinek!
ui : 20:00-tól
[Szerkesztve] -
TheReMiXeR
senior tag
Itt egy rádió
gyertek...
WWW.RADIOA.HU
[link] <----ONLINE ADÁS -
PrinczA
őstag
ilyen radiot hogyan lehet csinalni ?
-
krakkai
tag
Valaki nem tudja hogy lehetne a Danubiust vagy a roxi rádiót?
-
Bernardo20
őstag
már évek óta a smoothjazz.com-ot szoktam hallgatni a winampban,de újabban a Soft Smooth Jazz-t is szeretem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- MIUI / HyperOS topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Hardcore café
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest