Hirdetés
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség 3. Végszó.
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
frankie!
őstag
Ogg-s rádióból más se tud rendesen felvenni Streamripperrel?
-
frankie!
őstag
Van köztetek olyan, aki Smoothjazz.com-ot hallgat Octoshape használatával, 192 kbps-al, és közben fel is szokott venni Streamripperrel? Körábban gond nélküól ment a hallgatás és a felvétel együtt, de már egy ideje mindig megáll az egyik vagy mindkettő.
Nem a sávszélességgel van baj, mert a Bartókkal megy a kettő együtt 320 kbps-al. Mi lehet a baj? Jó lenne ha kipróbálná más is... -
frankie!
őstag
Nem tud valaki az Octoshape-hez hasonló szélessávú "szolgáltatót"?
-
frankie!
őstag
Nekem nem múködik! Be kell állítani valamit telepítés után? Neked melyik verzióval ment?
A másik: nem tudom, jól gondolom-e, de mivel érzésem szerint a ''what xou hear'' felvétele wavba majd tömörítése mp3-ba rosszabb minőséget ad, mint maga a stream. Gondolom mert duplán tömöríti és ekkor már nem tud olyan pontos lenni.
ez a program ezt megkerüli? Közvetlenül a dekódolás előtt rögzíti a jelet??? -
frankie!
őstag
Ha webrádióból veszek föl először wav-ban, néha azt tapasztalom, hogy a 128 kb-es mp3-at csinálva belőle (pl. lame-el), rosszabb lesz a minőség a többszöri tömörítés miatt. Ha rögtön tömörítem, még inkább. Erre a célra milyen codecet ajánlanátok, és milyen beállítással? Vagy wavban kell hagyni?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4496
- MikroTik RB5009UPr+S+IN
- Beszámítás! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)